Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

A e dini se cili është shteti me popullsinë më të re në botë ? Empty A e dini se cili është shteti me popullsinë më të re në botë ?

Sat 12 May 2012 - 1:39
A e dini se cili është shteti me popullsinë më të re në botë ? Uganda-children-300x217Shteti me popullsinë më të re në botë është Uganda në Afrikë, ku 50% e banorëve e ka moshën nën 15-vjeç !
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 39
<b>Postime</b> Postime : 21456
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

A e dini se cili është shteti me popullsinë më të re në botë ? Empty Re: A e dini se cili është shteti me popullsinë më të re në botë ?

Sat 12 May 2012 - 12:06
Ndersa shteti me popullsine me te re ne Europe eshte Shqiperia... A e dini se cili është shteti me popullsinë më të re në botë ? 4053947266
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi

A e dini se cili është shteti me popullsinë më të re në botë ? Empty Re: A e dini se cili është shteti me popullsinë më të re në botë ?

Sat 12 May 2012 - 12:08
Enderr e bukur kjo qe thua,ndoshta realizohet dikur..mos humb shpresat rrushhh
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 39
<b>Postime</b> Postime : 21456
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

Sat 12 May 2012 - 12:14
Aяjαиα shkruajti:Enderr e bukur kjo qe thua,ndoshta realizohet dikur..mos humb shpresat A e dini se cili është shteti me popullsinë më të re në botë ? 3576801447

Eshte me te vertete mo, nuk eshte enderr...
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi

Sat 12 May 2012 - 12:19
Po pra e vertet vetem se kur te ndodh ne do kemi fluturuar per ne tjeter bote A e dini se cili është shteti me popullsinë më të re në botë ? 320249 Hajt te rroje Europa se po qevi mire ajo,mire do jemi ene ne,Gezuar Boks grrrr
Sponsored content

Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi