- DurrsakuV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 47
Postime : 12667
Hobi : bisedat e sinqerta
Vendndodhja : diku
Anetaresuar : 04/12/2011
Bosnje, vajza gjermane, 8 vjet skllave e çiftit boshnjak
Mon 28 May 2012 - 16:01
KARAVLASI- Një çift boshnjak kanë keqtrajtuar dhe mbajtur në kushte cnjerëzore për 8 vite me radhë një vajzë gjermane. Lajmi konfirmohet nga autoritetet lokale, sipas, të cilave janë njoftuar nga fqinjët e ciftit Milenko dhe Slavojka Marinkovic, të cilët janë arrestuar 10 ditë më parë. Ndërkohë, që vajza tashmë 19 vjece u gjet në kushte të rënda fizike, psikologjike dhe shëndetësore në një pyll pranë qytetit Kalesija. Sipas mjekëve ajo peshonte vetëm 40 kilogram si pasojë e urisë, pasi çifti e kishte lënë pa ngrënë ndërsa në trup kishte shenja dhune. Përgjatë 8 viteve vajza nuk kishte komunikuar me askënd dhe as nuk ishte dërguar në shkollë. Pas arrestimit policia zbuloi se nëna e vajzës, vite më parë, ishte martuar me rrëmbyesin. "Ata e mbanin atë të mbyllur, nuk e lejonin të takonte njerëz të tjerë, as të shkonte në shkollë. Madje e torturonin në mënyrë cnjerëzore”, tha zëdhënësi i policisë Admir Arnautovic për televizionin shtetëror, FTV Cifti u arrestua në datën 17 Maj. Vajza, emri i së cilës nuk u bë i ditur nga policia tashmë ndodhet në një shtëpi të sigurt dhe po merr mjekimet e nevojshme. Ka qenë fqinji i ciftit boshnjak, Sead Makalic që i tregoi policisë rastin e cuditshëm që po ndodhte në fshatin Karavlasi. Vajza mbërriti disa vite më parë në këtë fshat nga një grua gjermane që kishte 2 vajza. "Në atë kohë, unë ndihmova ciftin Marinkovic të ndërtonin shtëpinë dhe nuk regova vëmendje. Vite më vonë pashe se vajza hante kungull si derrat në oborr dhe mbetje të tjera që u jepeshin derrave”. Një ditë pashë se ata e kishin vënë para një karroce të lidhur si një kalë dhe vajza i tërhiqte, ndërsa cifti mbi karrocë gajasej së qeshuri. Makalic rrëfen se vajza vjen nga komuniteti rom dhe kishte udhëtuar së bashku me familjen e saj nga Gjermani, Austria. “E njofotva njëherë policinë, por kur ata erdhën në banesën e cifti, vajza sipas tyre jetonte si mbretëreshë. Policia nuk gjeti fakte që vajza keqtrajtohej”. Për rreth një vit fqinji nuk e pa vajzën asnëj ditë të vitit, dhe cifti i tha se vajza kishte ikur tek të afërmit në Gjermani. "Por, kur e pashë në datën 15 maj, i bëra fotografi, njoftova policinë”, tregoi fqinji. Por, familjarët e vajzës, madje dhe nëna e saj thanë se akuzat për ciftin boshnjak ishin vetëm trillime. “Ai cift vetëm na ka bërë mirë nuk kemi gjetur kurrë keq prej tyre”, thotë nëna e vajzës që sipas policisë është martuar me Milenko Marinkovic, për përfitime. Vajza u gjet në pyllin e fshatit në gjendje shëndetësore dhe psikologjike të rënduar. Polciia tha se me të mund të jetë abuzuar dhe seksualisht , pasi shumë persona frekuentonin banesën e ciftit, ndërsa banorët kanë dëgjuar shpesh të qarat dhe klithmat e vajzës. (d.b/el.me/news24/BalkanWeb) |
- DurrsakuV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 47
Postime : 12667
Hobi : bisedat e sinqerta
Vendndodhja : diku
Anetaresuar : 04/12/2011
Re: Bosnje, vajza gjermane, 8 vjet skllave e çiftit boshnjak
Mon 28 May 2012 - 16:14
ti vish flaken nga poshte ketyre njerezve
- CalypsoPrinceshe Forumi