- BeSaaFondatore Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 11852
Hobi : leximi dhe muzika
Vendndodhja : Ne Zemren Shqiptare..
Anetaresuar : 12/11/2011
Kosovarit që ka varur vajzën e vet, 9 vjet burg
Fri 7 Sep 2012 - 22:56
Rasti i kosovarit të akuzuar për tentim vrasje të bijës së tij (varje) ka marrë sot përfundimin gjyqësor. Gjykata e Lartë e Zürichut i ka shqiptuar shtetasit 46 vjeçar nga Kosova, Ramiz. N., me qëndrim në Höri të Zürichut, një dënim me nëntë vjet heqje lirie.
Më parë Gjykata e Qarkut e Dielsdorfit (ZH) e kishte dënuar atë me 6 vjet burg, gjë që për prokurorinë përgjegjëse është konsideruar pak. Kjo e fundit kishte kërkuar një dënim me 13 vjet heqje lirie.
Vepra më e rëndë që i ngarkohet Ramiz N. është varja e së bijës 28 vjeçare në një sallë fabrike. Pasi që njëherë e kishte varur, ai e kishte lëshuar sërish në tokë të bijën, kur ajo e kishte humbur vetëdijen, njofton Albinfo.
I gjykuari ka kundërshtuar shumicën e veprave që i ngarkohen. Ai ka pranuar vetëm se ndonjëherë ka rrahur fëmijët me shuplaka ose me rrip, “për shkak se nuk shkonin mirë me mësime”.(koha)
Më parë Gjykata e Qarkut e Dielsdorfit (ZH) e kishte dënuar atë me 6 vjet burg, gjë që për prokurorinë përgjegjëse është konsideruar pak. Kjo e fundit kishte kërkuar një dënim me 13 vjet heqje lirie.
Vepra më e rëndë që i ngarkohet Ramiz N. është varja e së bijës 28 vjeçare në një sallë fabrike. Pasi që njëherë e kishte varur, ai e kishte lëshuar sërish në tokë të bijën, kur ajo e kishte humbur vetëdijen, njofton Albinfo.
I gjykuari ka kundërshtuar shumicën e veprave që i ngarkohen. Ai ka pranuar vetëm se ndonjëherë ka rrahur fëmijët me shuplaka ose me rrip, “për shkak se nuk shkonin mirë me mësime”.(koha)
- Luan_ValikardiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 39
Postime : 21456
Anetaresuar : 28/08/2010
Re: Kosovarit që ka varur vajzën e vet, 9 vjet burg
Sat 8 Sep 2012 - 13:51
9 vjet pushkatim do ai qen, jo 9 vjet burg!
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi