Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

Adoleshenti përdhunon gruan, në shtratin ku flinte 7 vjeçarja Empty Adoleshenti përdhunon gruan, në shtratin ku flinte 7 vjeçarja

Mon 1 Oct 2012 - 23:46
Adoleshenti përdhunon gruan, në shtratin ku flinte 7 vjeçarja DjaliManhatan, 1 tetor 2012, NOA.al- Një shpërndarës picash, adoleshent 16 vjeçar, përdhunoi një grua në Upper West Side në apartamentin e saj, ndërsa vajza e të dhunuarës vetëm 7 vjeç flinte në të njëjtin krevat.

“Ai më mbylli gojën dhe më tha të rrija urtë, ndërsa vajza flinte përkrah meje. Më përdhunoi me forcë edhe pse ishte fare i ri. Para se të ikte më mori celularin tim iPhone dhe 20 dollarët që kisha në portofol. Jam e tronditur sesi mundet që dikush të të hyjë në apartament dhe të përdhunojë”, deklaroi gruaja 35-vjeçare.

Siç informon noa.al 16 vjeçari me emrin Lucas, banonte në zonë dhe njihej si djalë i sjellshëm, si dhe përshëndetej gjithnjë edhe me viktimën.

Ai jetonte me prindërit e tij, dy vëllezër dhe tre motrat, sqaroi policia, ndërsa punonte edhe si shpërndarës picash.

Gjatë kontrollit djalit iu gjet edhe karta e kreditit të një gruaje 39 vjeçare të cilën dyshohet se e ka vjedhur para se të përdhunonte gruan në krevatin ku flinte vogëlushja. a.y/noa.al
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi