Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

Buzëkuqi nuk njeh krizë, femrat me të ndihen të sigurta Empty Buzëkuqi nuk njeh krizë, femrat me të ndihen të sigurta

Fri 30 Nov 2012 - 13:07
Buzëkuqi nuk njeh krizë, femrat me të ndihen të sigurta Macchie-rossettoITALI - Kriza apo jo krizë, gratë nuk heqin dorë nga buzëkuqët. Përkundrazi, sipas Rimmel marka e famshme britanike e kozmetikëve, në tremujorin e tretë të vitit shitjet janë rritur me 30,1 për qind si volum. Një dinamikë vendosmërisht e konsiderueshme, duke parë dobësinë e përgjithshme të ekonomisë dhe tregtisë. Sipas një anketimi të kryer nga vetë Rimmel për Astra Ricerche mbi tregun italian, gratë përdorin buzëkuqin për kënaqësinë e vetes së tyre, më tepër për t’u ndjerë të sigurta, thotë një komunikatë, se sa për të "bërë për vete".

Përdorimi më i madh i buzëkuqëve, 92 për qind, regjistrohet në moshën 25-35 vjeç dhe mes 45-54 vjeç, ndërsa bie 82 për qind për moshat 35 dhe 44-vjeçare, duke përjashtuar rastet kur impenjimi familjar dhe profesional është më i lartë. Studimi është kryer në shtator 2012 me 492 të intervistuara online të moshave nga 15 deri në 65 vjeç. Vetëm 5,7 për qind pohon se nuk përdor apo se nuk ka përdorur kurrë buzëkuq.

/TM News/Shekulli Online/Përgatiti:M.A./
Calypso
Calypso
Princeshe Forumi
Princeshe Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 36630
<b>Hobi</b> Hobi : shkrimi
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : ne hapat e jetes
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 21/05/2011

Buzëkuqi nuk njeh krizë, femrat me të ndihen të sigurta Empty Re: Buzëkuqi nuk njeh krizë, femrat me të ndihen të sigurta

Sat 1 Dec 2012 - 18:32
Quhen ndryshe NYX Round Lipstick dhe janë ndër buzëkuqët më të preferuar për momentin nga shumë femra.

Buzëkuqi nuk njeh krizë, femrat me të ndihen të sigurta NYX-Round-Lipstick-1
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi