Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

Barbarizëm në Greqi: Pasi e përdhunuan poshtë shtëpisë e dogjën të gjallë me benzinë! Empty Barbarizëm në Greqi: Pasi e përdhunuan poshtë shtëpisë e dogjën të gjallë me benzinë!

Thu 27 Dec 2012 - 21:44
Barbarizëm në Greqi: Pasi e përdhunuan poshtë shtëpisë e dogjën të gjallë me benzinë! Greqi1-300x225Ka tronditur qytetin verior të Greqisë, një nga krimet më të egra!
Sipas informacioneve të para, mësohet se një 33-vjeçare, vajza e një biznesmeni të madh të qytetit verior të Ksanthit, u sulmua egërsisht nga disa të panjohur jashtë shtëpisë së saj, që ndodhet në një nga rrugët më qendrore të qytet, madje disa metra sipër sheshit qendror.

Autorët e këtij krimi barbar, pasi e përdhunuan, e qëlluan me thikë, më pas e lyen me benzinë, të cilën e kishin vjedhur nga motor aty pranë dhe e dogjën të gjallë.
33-vjeçarja e pafat, jetonte në qytetin e Selanikut, por kishte shkuar me rastin e festave pranë prindërve, për të festuar bashkë me ta. Ndërkohë në vendngjarje ka mbërritur menjëherë policia si dhe një grup hetimor për të zbardhur detajet e këtij akti kaq çnjerëzor./alb-observer.com/
shaban cakoli
shaban cakoli
V.I.P Forumi
V.I.P  Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
<b>Postime</b> Postime : 11174
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Dardane
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 15/11/2012

Barbarizëm në Greqi: Pasi e përdhunuan poshtë shtëpisë e dogjën të gjallë me benzinë! Empty Re: Barbarizëm në Greqi: Pasi e përdhunuan poshtë shtëpisë e dogjën të gjallë me benzinë!

Thu 27 Dec 2012 - 23:18
gjakpiresit,perveq qe shfryejn epshet,te humbin gjurmen,phyy
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi