Barbarizëm në Greqi: Pasi e përdhunuan poshtë shtëpisë e dogjën të gjallë me benzinë!
Thu 27 Dec 2012 - 21:44
Ka tronditur qytetin verior të Greqisë, një nga krimet më të egra!
Sipas informacioneve të para, mësohet se një 33-vjeçare, vajza e një biznesmeni të madh të qytetit verior të Ksanthit, u sulmua egërsisht nga disa të panjohur jashtë shtëpisë së saj, që ndodhet në një nga rrugët më qendrore të qytet, madje disa metra sipër sheshit qendror.
Autorët e këtij krimi barbar, pasi e përdhunuan, e qëlluan me thikë, më pas e lyen me benzinë, të cilën e kishin vjedhur nga motor aty pranë dhe e dogjën të gjallë.
33-vjeçarja e pafat, jetonte në qytetin e Selanikut, por kishte shkuar me rastin e festave pranë prindërve, për të festuar bashkë me ta. Ndërkohë në vendngjarje ka mbërritur menjëherë policia si dhe një grup hetimor për të zbardhur detajet e këtij akti kaq çnjerëzor./alb-observer.com/
Sipas informacioneve të para, mësohet se një 33-vjeçare, vajza e një biznesmeni të madh të qytetit verior të Ksanthit, u sulmua egërsisht nga disa të panjohur jashtë shtëpisë së saj, që ndodhet në një nga rrugët më qendrore të qytet, madje disa metra sipër sheshit qendror.
Autorët e këtij krimi barbar, pasi e përdhunuan, e qëlluan me thikë, më pas e lyen me benzinë, të cilën e kishin vjedhur nga motor aty pranë dhe e dogjën të gjallë.
33-vjeçarja e pafat, jetonte në qytetin e Selanikut, por kishte shkuar me rastin e festave pranë prindërve, për të festuar bashkë me ta. Ndërkohë në vendngjarje ka mbërritur menjëherë policia si dhe një grup hetimor për të zbardhur detajet e këtij akti kaq çnjerëzor./alb-observer.com/
- shaban cakoliV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 11174
Vendndodhja : Dardane
Anetaresuar : 15/11/2012
Re: Barbarizëm në Greqi: Pasi e përdhunuan poshtë shtëpisë e dogjën të gjallë me benzinë!
Thu 27 Dec 2012 - 23:18
gjakpiresit,perveq qe shfryejn epshet,te humbin gjurmen,phyy
- Madagaskar, u dyshuan për pedofilë, i dogjën të gjallë
- E përdhunuan e groposën të gjallë, 13 vjecarja del nga varri
- Greqi, pasi e përdhunoi qenin seksualisht e vari në pemë!
- Vetëgjyqësi për manjakun përdhunues: E varrosën të gjallë poshtë arkivolit të viktimës së fundit
- Varros të gjallë të fejuarën pasi nuk ishte e bukur
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi