Vetëgjyqësi për manjakun përdhunues: E varrosën të gjallë poshtë arkivolit të viktimës së fundit
Fri 7 Jun 2013 - 19:59
200 banorë të komunitetit Quechua në provincën Colquechaca kanë varrosur të gjallë një 17-vjeçar se kishte përdhunuar disa femra në zonë. Policia locale dyshonte se 17-vjeçari Santos Ramos përdhunonte e më pas vriste viktimat e tij në mënyrë që ato të mos e denonconin. Ata e arrestuan por për mungesë provash e lanë të lirë.
Pas kësaj banorëve iu sos durimi dhe vendosën që të bënin vetë drejtësi. Ata bllokuan rrugën e vetme që lidh lokalitetin e tyre me zonat e tjera të vendit dhe nisën “gjyqin” ndaj të riut. Më pas ata e varrosën arkivolit të asaj që dyshohej si viktima e tij e fundit ndërsa policia nuk mundi të bëjë asgjë./alb-observer.com/
Pas kësaj banorëve iu sos durimi dhe vendosën që të bënin vetë drejtësi. Ata bllokuan rrugën e vetme që lidh lokalitetin e tyre me zonat e tjera të vendit dhe nisën “gjyqin” ndaj të riut. Më pas ata e varrosën arkivolit të asaj që dyshohej si viktima e tij e fundit ndërsa policia nuk mundi të bëjë asgjë./alb-observer.com/
Re: Vetëgjyqësi për manjakun përdhunues: E varrosën të gjallë poshtë arkivolit të viktimës së fundit
Fri 7 Jun 2013 - 20:31
omgg..............nga njera ane mira ja kane bere......
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi