- PrincoKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 3887
Hobi : Leximin
Vendndodhja : Mbi Token e Zotit
Anetaresuar : 26/03/2012
Paradoksi i luftës në Afganistan, më shumë ushtarë amerikanë vetëvriten se sa i vrasin talebanët
Tue 15 Jan 2013 - 15:27
Epidemia e vetëvrasjeve në Forcat e Armatosura të Amerikës po shtohet çdo vit e më shumë. Pentagoni ka deklaruar shifrat duke thënë se 349 ushtarakë amerikanë, burra e gra, vranë veten vitin e kaluar, shifër më e lartë se numri i trupave të vrarë në luftime. Sekretari i Mbrojtjes Leon Paneta i ka quajtur epidemike vetëvrasjet dhe se Penatagoni nuk është në gjendje t’a kontrollojë këtë situatë.
Ndërsa ekspertët kanë nxjerrë si rezultat se stresi ndaj luftës dhe konsumimi i alkoolit janë dy faktorët kryesor që çojnë shumë të rinjë amerikanë të vetëvriten./alb-observer.com/
Ndërsa ekspertët kanë nxjerrë si rezultat se stresi ndaj luftës dhe konsumimi i alkoolit janë dy faktorët kryesor që çojnë shumë të rinjë amerikanë të vetëvriten./alb-observer.com/
- Luan_ValikardiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 39
Postime : 21456
Anetaresuar : 28/08/2010
Re: Paradoksi i luftës në Afganistan, më shumë ushtarë amerikanë vetëvriten se sa i vrasin talebanët
Sat 19 Jan 2013 - 15:50
...humor islamist eshte ky!
- PrincoKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 3887
Hobi : Leximin
Vendndodhja : Mbi Token e Zotit
Anetaresuar : 26/03/2012
Re: Paradoksi i luftës në Afganistan, më shumë ushtarë amerikanë vetëvriten se sa i vrasin talebanët
Sat 19 Jan 2013 - 15:58
Luan_Valikardi shkruajti:...humor islamist eshte ky!
kete e kam than edhe njeher una me heret por ju u tmeruat dhe filluat si zakonisht me na ofendu..
alb-observer.com kjo eshte web faqja qe ma se shumti ju me disa antar tjer e perdorni per te na sjlle lajm ku ma shum behet propagand anti islame..
ndersa perket komentit tuaj nuk pritet dicka te mecur te thuhet andaj nuk habitemi..
- Luan_ValikardiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 39
Postime : 21456
Anetaresuar : 28/08/2010
Sat 19 Jan 2013 - 16:17
Princo shkruajti:Luan_Valikardi shkruajti:...humor islamist eshte ky!
kete e kam than edhe njeher una me heret por ju u tmeruat dhe filluat si zakonisht me na ofendu..
alb-observer.com kjo eshte web faqja qe ma se shumti ju me disa antar tjer e perdorni per te na sjlle lajm ku ma shum behet propagand anti islame..
ndersa perket komentit tuaj nuk pritet dicka te mecur te thuhet andaj nuk habitemi..
Habitjen leja jahabibit...
...edhe pse nuk ka lidhje besoj kjo fjale Shqipe me ate fjale arabe, sepse "habitje" do te thote "ha bindjen" pra pertyp kuptimin.
Megjithate, nuk me intereson cfare thua per te huajt, ndonje gje per Shqiperine dhe Shqiptaret a ke te ne thuash apo do t'i biesh legenit?!
- Sponsored content
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi