Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Princo
Princo
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Ilirida
<b>Postime</b> Postime : 3887
<b>Hobi</b> Hobi : Leximin
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Mbi Token e Zotit
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 26/03/2012

Paradoksi i luftës në Afganistan, më shumë ushtarë amerikanë vetëvriten se sa i vrasin talebanët Empty Paradoksi i luftës në Afganistan, më shumë ushtarë amerikanë vetëvriten se sa i vrasin talebanët

Tue 15 Jan 2013 - 15:27
Message reputation : 0% (1 vote)
Epidemia e vetëvrasjeve në Forcat e Armatosura të Amerikës po shtohet çdo vit e më shumë. Pentagoni ka deklaruar shifrat duke thënë se 349 ushtarakë amerikanë, burra e gra, vranë veten vitin e kaluar, shifër më e lartë se numri i trupave të vrarë në luftime. Sekretari i Mbrojtjes Leon Paneta i ka quajtur epidemike vetëvrasjet dhe se Penatagoni nuk është në gjendje t’a kontrollojë këtë situatë.
Ndërsa ekspertët kanë nxjerrë si rezultat se stresi ndaj luftës dhe konsumimi i alkoolit janë dy faktorët kryesor që çojnë shumë të rinjë amerikanë të vetëvriten./alb-observer.com/
Paradoksi i luftës në Afganistan, më shumë ushtarë amerikanë vetëvriten se sa i vrasin talebanët Ushtar
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 39
<b>Postime</b> Postime : 21456
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

Paradoksi i luftës në Afganistan, më shumë ushtarë amerikanë vetëvriten se sa i vrasin talebanët Empty Re: Paradoksi i luftës në Afganistan, më shumë ushtarë amerikanë vetëvriten se sa i vrasin talebanët

Sat 19 Jan 2013 - 15:50
...humor islamist eshte ky! Paradoksi i luftës në Afganistan, më shumë ushtarë amerikanë vetëvriten se sa i vrasin talebanët 3791037746
Princo
Princo
Komplet
Komplet
<b>Shteti</b> Shteti : Ilirida
<b>Postime</b> Postime : 3887
<b>Hobi</b> Hobi : Leximin
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Mbi Token e Zotit
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 26/03/2012

Paradoksi i luftës në Afganistan, më shumë ushtarë amerikanë vetëvriten se sa i vrasin talebanët Empty Re: Paradoksi i luftës në Afganistan, më shumë ushtarë amerikanë vetëvriten se sa i vrasin talebanët

Sat 19 Jan 2013 - 15:58
Luan_Valikardi shkruajti:...humor islamist eshte ky! Paradoksi i luftës në Afganistan, më shumë ushtarë amerikanë vetëvriten se sa i vrasin talebanët 3791037746

kete e kam than edhe njeher una me heret por ju u tmeruat dhe filluat si zakonisht me na ofendu..

alb-observer.com kjo eshte web faqja qe ma se shumti ju me disa antar tjer e perdorni per te na sjlle lajm ku ma shum behet propagand anti islame..

ndersa perket komentit tuaj nuk pritet dicka te mecur te thuhet andaj nuk habitemi..
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 39
<b>Postime</b> Postime : 21456
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

Sat 19 Jan 2013 - 16:17
Princo shkruajti:
Luan_Valikardi shkruajti:...humor islamist eshte ky! Paradoksi i luftës në Afganistan, më shumë ushtarë amerikanë vetëvriten se sa i vrasin talebanët 3791037746

kete e kam than edhe njeher una me heret por ju u tmeruat dhe filluat si zakonisht me na ofendu..

alb-observer.com kjo eshte web faqja qe ma se shumti ju me disa antar tjer e perdorni per te na sjlle lajm ku ma shum behet propagand anti islame..

ndersa perket komentit tuaj nuk pritet dicka te mecur te thuhet andaj nuk habitemi..

Habitjen leja jahabibit...

...edhe pse nuk ka lidhje besoj kjo fjale Shqipe me ate fjale arabe, sepse "habitje" do te thote "ha bindjen" pra pertyp kuptimin.

Megjithate, nuk me intereson cfare thua per te huajt, ndonje gje per Shqiperine dhe Shqiptaret a ke te ne thuash apo do t'i biesh legenit?!
Sponsored content

Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi