Vret gjyshërit pasi i organizuan një festë surprizë për daljen nga burgu
Thu 14 Mar 2013 - 14:36
Një i ri ka vrarë gjyshin dhe gjyshen e vet pasi kishin organizuar një festë surprizë për daljen e tij nga burgu. 26 vjecari Michael Boysen nga Oregon I Seattle-it, ishte dënuar me 9 muaj burg për grabitjen e një aparatamenti. Pasi doli ai u prit nga cifti I moshuar, përkatësisht 82 dhe 80 vjec të cilët me makinë e cuan në shtëpi dhe I kishin organizuar një festë surprizë ku kishin ftuar shumë miq dhe të afërm.
Port ë nesërmen të dy të moshuarit u gjetën të mbytur dhe të gjitha faktet tregonin se autori ishte 26 vjecari. Ai u arrestua pak më vonë I fshehur në një motel të zonës dhe tashmë duket se do kaloi më shumë kohë në burg./alb-observer.com/
Port ë nesërmen të dy të moshuarit u gjetën të mbytur dhe të gjitha faktet tregonin se autori ishte 26 vjecari. Ai u arrestua pak më vonë I fshehur në një motel të zonës dhe tashmë duket se do kaloi më shumë kohë në burg./alb-observer.com/
- TironciAdministrator
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 15973
Hobi : te qeroj oriz me doreza boksi
Vendndodhja : New York U.S.A
Anetaresuar : 12/10/2011
Re: Vret gjyshërit pasi i organizuan një festë surprizë për daljen nga burgu
Thu 14 Mar 2013 - 15:37
ti qe mbone mire
nga zoti gjec belane
nga zoti gjec belane
- LuleboraPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 43
Postime : 6746
Hobi : Mendjen ne mendje e Zemren ne zemer!
Vendndodhja : IN THE LAND OF EAGLES...
Anetaresuar : 17/12/2012
Re: Vret gjyshërit pasi i organizuan një festë surprizë për daljen nga burgu
Thu 14 Mar 2013 - 15:57
Aman, menyre falenderimit qe paska pas zotnia, hajde hajde...Skandal, katastrofe, absurditet s'di si me ja vu emnin pervec se Mas e nxjerrte ma kryt prej aty ku asht
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi