Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

Kjo është e burgosura më bukur në botë!  Empty Kjo është e burgosura më bukur në botë!

Sat 6 Apr 2013 - 1:03
Kjo është e burgosura më bukur në botë!  Ajo-1-300x300Bukuroshja Meagan McCullough, tre vjet pas peripecisë së saj me ligjin, është bërë më e famshme në botë!
E reja bukurosh ishte arrestuar nga policia në vitin 2010, në Florida të SHBA-ve ngaqë i jepte makinës nën ndikimin e alkoolit.
Por, e bukura e historisë nuk është alkooli dhe as policia, por fotografitë e saj, të cilat qarkulluan në internet dhe brenda pak orësh u kthyen në viral.

Kështu, bukuria e saj mahniti miliona njerëz të cilët e vlerësuan si e burgosura më e bukur në botë!/alb-observer.com/
Kjo është e burgosura më bukur në botë!  Ajo-2

Kjo është e burgosura më bukur në botë!  Ajo-1
FALKO
FALKO
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
<b>Postime</b> Postime : 3576
<b>Hobi</b> Hobi : Makinat
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Tirane
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 09/10/2012
http://WwW.EngjujtShqiptare.com

Kjo është e burgosura më bukur në botë!  Empty Re: Kjo është e burgosura më bukur në botë!

Sat 6 Apr 2013 - 1:05
Si shpirt qenka vertet.
Tironci
Tironci
Administrator
Administrator
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
<b>Postime</b> Postime : 15973
<b>Hobi</b> Hobi : te qeroj oriz me doreza boksi
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : New York U.S.A
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 12/10/2011

Kjo është e burgosura më bukur në botë!  Empty Re: Kjo është e burgosura më bukur në botë!

Sat 6 Apr 2013 - 1:16
syte i paska te derpetueshem
bo cfare sysh fantastik
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

Tue 16 Apr 2013 - 15:10
“E burgosura seksi”, nga qelia e burgut në faqet e para të revistave
Kjo është e burgosura më bukur në botë!  E-burgosura-300x174Meagan Simmons McCullough asnjëherë nuk e kishte menduar se do të bëhej e famshme pas një arrestimi në vitin 2010 për ngarje makine në mënyrë të rrezikshme. Fotoja që bëri gjatë arrestimin u botua fillimisht në gazetat locale por pasi u hodh në internet ajo u përhap me shpejtësi në të gjithë botën duke e bërë atë të famshme .
Ajo u cilësua si “e burgosura seksi” dhe gazetarët rendën pas saj duke e fotografuar dhe duke I marrë intervista . Tashmë edhe pronari i Playboy, Hugh Hefner e ka kërkuar vajzën bukuroshe të jetë në një nga kopertinat e revisatës për të rritur Playboy duke I ofruar padyshim një shumë të majme parash./alb-observer.com/
Marin
Marin
WebMaster
WebMaster
<b>Shteti</b> Shteti : Australia
 <b>Mosha</b> Mosha : 84
<b>Postime</b> Postime : 23043
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : diku neper bote
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 24/01/2010

Tue 16 Apr 2013 - 15:21
u pa puna duhet hy ne burg grrrr grrrr
Sponsored content

Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi