- MiikaaaPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 34
Postime : 3712
Anetaresuar : 22/01/2013
Ja nga e ka prejardhjen njeriu, (foto)
Sat 13 Apr 2013 - 11:37
Debatet e shumta se nga e ka prejardhjen njeriu duket sikur kane marrë një formë të re.
Shkencëtarët kanë dalë në një përfundim se paraardhësi më i afërt i njeriu, i cili ka jetuar rreth 2 milionë vjet më parë quhet Australopithecus sedija. Ai është një përzierje e njeriut me majmunin, legenin, duart dhe dhëmbët si majmun si njeri ndërsa këmbët janë të një majmuni. Lami është publikuar në revistën “Science” , e cila i ka dedikuar kopertinën e saj këtij bashkimi njeri-majmun.
Qenia në fjalë është zbuluar në Afrikën e Jugut që në vitin 2008 por vetëm në këtë kohë ai është publikuar pasi arkeologët të kishin një version përfundimtarë për të./alb-observer.com/
Ja nga e ka prejardhjen njeriu
Sat 13 Apr 2013 - 15:53
Debatet e shumta se nga e ka prejardhjen njeriu duket sikur kane marrë një formë të re.
Shkencëtarët kanë dalë në një përfundim se paraardhësi më i afërt i njeriu, i cili ka jetuar rreth 2 milionë vjet më parë quhet Australopithecus sedija. Ai është një përzierje e njeriut me majmunin, legenin, duart dhe dhëmbët si majmun si njeri ndërsa këmbët janë të një majmuni. Lami është publikuar në revistën “Science” , e cila i ka dedikuar kopertinën e saj këtij bashkimi njeri-majmun.
Qenia në fjalë është zbuluar në Afrikën e Jugut që në vitin 2008 por vetëm në këtë kohë ai është publikuar pasi arkeologët të kishin një version përfundimtarë për të./alb-observer.com/
- AbdulgafuriV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 45
Postime : 1419
Hobi : futbolli
Vendndodhja : kastriot
Anetaresuar : 10/05/2012
Re: Ja nga e ka prejardhjen njeriu, (foto)
Sat 13 Apr 2013 - 22:23
nje mendim i me hershem iu ka ra ne uje tash po dojne njeriun me paraqite si gjyse majmun se majmun komplet iu deshtoj.e sa shkenctari eshte qe sia vlen me quajte me kete emer.
- TironciAdministrator
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 15973
Hobi : te qeroj oriz me doreza boksi
Vendndodhja : New York U.S.A
Anetaresuar : 12/10/2011
Sat 13 Apr 2013 - 23:52
kot thone ne keshtu jemi ako0ma majmun e kaluar majmunit
- BlerooKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 1333
Anetaresuar : 15/04/2013
Fri 19 Apr 2013 - 20:36
Me te bukur atehere sesa tash
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi