- LegjendaAnetar i perjashtuar
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 40
Postime : 5560
Hobi : FUTBOLL
Vendndodhja : ne vendi e dashur quhet tetova
Anetaresuar : 19/02/2012
“Furtunë” në familjen e Naser Kelmendit, arrestohet edhe djali i dytë
Fri 24 May 2013 - 17:47
Duket se familjen Kelmendi e ka marrë “tatëpjeta” pasi ditën e sotme është arrestuar djali tjetër i Naser Kelmendit.
Liridon Kelmendi, është arrestuar nga Policia e Malit të Zi, në pikën kufitare Kulla. Arrestimi është bërë me urdhër të policisë në Kotor, për veprën penale shpërdorim i detyrës zyrtare.
Pak ditë më parë djali më i mad hi Nasarit u shpall fajtor për një vrasje të mbetur në tentativë, e për këtë është dënuar me 4 vjet heqie lirie.
Naser Kelmendi, i dyshuar për krim të organizuar dhe vepra të tjera penale në rajon, është arrestuar më 5 maj në Kosovë./alb-observer.com
Liridon Kelmendi, është arrestuar nga Policia e Malit të Zi, në pikën kufitare Kulla. Arrestimi është bërë me urdhër të policisë në Kotor, për veprën penale shpërdorim i detyrës zyrtare.
Pak ditë më parë djali më i mad hi Nasarit u shpall fajtor për një vrasje të mbetur në tentativë, e për këtë është dënuar me 4 vjet heqie lirie.
Naser Kelmendi, i dyshuar për krim të organizuar dhe vepra të tjera penale në rajon, është arrestuar më 5 maj në Kosovë./alb-observer.com
- Fale Facebook-ut djali rigjen familjen pas 22 vitesh
- Itali, dhunonte familjen prej 20 vjetësh, arrestohet 56-vjeçari shqiptar
- Mbollën 500 rrënjë hashash, arrestohet nëna dhe djali
- Vrasjet në Elbasan, arrestohet djali tjetër i familjes
- Tentativë vrasje për konflikt pronësie, arrestohet autori i dytë në Vlorë
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi