A Do Te Futet ShqiperiA Ne Europe Ne Vitin 2012?
+10
Juventini
EpiKada
Istogali
InTeRiStI_vLoNjAt
Calypso
Kushtrimi4
Ermira_vlore
Luan_Valikardi
DoNì
Anabel
14 posters
Faqja 1 e 2 • 1, 2
A do te futet Shqiperia Ne erupo ne 2011?
A Do Te Futet ShqiperiA Ne Europe Ne Vitin 2012?
Fri 29 Jan 2010 - 23:30
Sa Mundesi Kemi Ne Si Shtet Per Me U fut Ne Europe Mendimi Juaj Do Na Interesonte
- DoNìn'Progres
- Gjinia :
Postime : 74
Hobi : Dashuria
Anetaresuar : 09/03/2010
Re: A Do Te Futet ShqiperiA Ne Europe Ne Vitin 2012?
Tue 9 Mar 2010 - 1:09
ndoshta 50%
- Luan_ValikardiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 39
Postime : 21456
Anetaresuar : 28/08/2010
Tue 21 Jun 2011 - 0:14
...kemi edhe pak kohë, ndoshta!
- Luan_ValikardiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 39
Postime : 21456
Anetaresuar : 28/08/2010
Thu 4 Aug 2011 - 21:02
...thua te kete surpriza pas pushimeve
Une mendoj se jo, Shqiperia ne Bashkimin Europian duhet te futet E BASHKUAR.
Une mendoj se jo, Shqiperia ne Bashkimin Europian duhet te futet E BASHKUAR.
- Ermira_vloreKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 31
Postime : 1245
Hobi : piktura
Vendndodhja : VLORE
Anetaresuar : 04/12/2011
Tue 6 Dec 2011 - 8:23
e po jo mo ....... na kan genjyher qa shum sa tani edhe nqs ka ndo nje %shanse se beson njeri !
- Kushtrimi4Komplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 19845
Hobi : fudball
Vendndodhja : linc ne austri
Anetaresuar : 15/01/2011
Tue 6 Dec 2011 - 11:21
mendoj do te hyn shipria e bashkuar me kosoven
- CalypsoPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 36630
Hobi : shkrimi
Vendndodhja : ne hapat e jetes
Anetaresuar : 21/05/2011
Sun 11 Dec 2011 - 0:48
se besoj kurre nji gja te tille
Sat 17 Dec 2011 - 13:53
Enderra enderro ooooooooo pse sna do evropa oooooooooo
Ndoshta shancet i ka pak e nga pak nje shenj na e kan dhen ne ver te vitit 2012 gjithsesi mbetet te presim si per her
Ndoshta shancet i ka pak e nga pak nje shenj na e kan dhen ne ver te vitit 2012 gjithsesi mbetet te presim si per her
- Kushtrimi4Komplet
- Gjinia :
Shteti :
Sat 17 Dec 2011 - 14:04
shipria do te futet ne europ sepse i vetmi shtet esht ne ballkan si po zhvillohet ne gjdo sfera me shpejci te madhe
- IstogaliKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 1173
Hobi : Futbollii
Vendndodhja : Istog
Anetaresuar : 22/11/2011
Sat 17 Dec 2011 - 18:13
Po shpresojm
- EpiKadaWebMaster
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 3107
Hobi : Jam fisnike kam zemren gure Si Shqiponja ne flamure Mburrem dhe jam krenare Qe kam lindur Shqiptare nga do qe te jem me ndjek fati se jam vajze LaBe hesapi!!
Vendndodhja : Cteduhetty
Anetaresuar : 13/02/2011
Sat 17 Dec 2011 - 19:57
Europa po shperbehet keta thone Shqiperia do futet ne Grope ....
Ah medet medet !!!!!!!
Ah medet medet !!!!!!!
- IstogaliKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Sat 17 Dec 2011 - 19:58
Kete e ka thene edhe Xhaxhi para 50 vitesh po lere ore
- JuventiniAdministrator
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 8638
Hobi : Sporti
Anetaresuar : 13/10/2011
Sat 17 Dec 2011 - 19:59
Keq e me keq po shkojme
Sat 17 Dec 2011 - 19:59
Aииå shkruajti:enderr e bukur mbetet
mos shpresoni kot
- EpiKadaWebMaster
- Gjinia :
Shteti :
Hobi : Jam fisnike kam zemren gure Si Shqiponja ne flamure Mburrem dhe jam krenare Qe kam lindur Shqiptare nga do qe te jem me ndjek fati se jam vajze LaBe hesapi!!
Sat 17 Dec 2011 - 20:02
Istogali shkruajti:Kete e ka thene edhe Xhaxhi para 50 vitesh po lere ore
xhaxhi Istogali burimii i ketije informacioni fatkeqe s'eshte Xhaxhi
po eshte Teta Europe ....qe nje direktor rajonal i krijuar me nje fuqi ekonomike EURO por pa mbeshtetje Politike sepse sot Euro eshte ne krize sepse ska nje fortesi POLITIKE pasi Europa eshte nje organizem mbishteteror .
- Kushtrimi4Komplet
- Gjinia :
Shteti :
Sat 17 Dec 2011 - 20:02
shipria ne nje mnyr dhe esht ne europ sepse viza ska esht antare ne nato
- IstogaliKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Sat 17 Dec 2011 - 20:06
EPIKADA ky popull ka hequr te zinjet e ullirit i izoluar pa buk shqiptari i Shqiperis ne Vitin 1993 ka dite se qesht Qokolada sepse ne kohet Xhaxhit Qokolada sesht prodhuar ne Shqiperi kurse Nga jashte nuk eshte futur malli i huaj keshtu shqiperia ka qene e izoluar,une them as armikun mos e pafsha me nen Diktatur e lere me Popullin time,Shqiperia ne BE ne NATO ky popull i vjeter i takon Europes se Vjeter Mjaft me i IzoluarEpiKada shkruajti:Istogali shkruajti:Kete e ka thene edhe Xhaxhi para 50 vitesh po lere ore
xhaxhi Istogali burimii i ketije informacioni fatkeqe s'eshte Xhaxhi
po eshte Teta Europe ....qe nje direktor rajonal i krijuar me nje fuqi ekonomike EURO por pa mbeshtetje Politike sepse sot Euro eshte ne krize sepse ska nje fortesi POLITIKE pasi Europa eshte nje organizem mbishteteror .
- EpiKadaWebMaster
- Gjinia :
Shteti :
Sat 17 Dec 2011 - 20:14
Istolog faleminderit per kete spjegim ! Madje dhe per madhesine e shkrimit me lehteson leximin .
Ne radhe te pare jam dakort deri diku me keto qe ke shkruajtur pak me lart. Por ta kam shprehur dhe ne nje postim tjeter Istogal nuk duhet ti shikoni gjerat ne kete kontekst, por ne nje kontekst GLOBAL, Gjeopolitik.
Gjithesesi Shqiperia po te pranonte ndihemat e PLANIT MARSHALL TE ARDHURA NGA USA, DO KOLONIZOJE EKONOMIKISHT NGA VENDET E HUAJA SEPSE INVESTIMENTI I HUAJ KOLONIZON ...ASHTU SIKURSE NDODHI ME GREQINE DHE ME ITALINE....dhe Anglia tek gazeta THE ECONOMIST I QUANT PIGS..... !!!!
Shume vende jane te izoluara psh :
INDIA - NUK ESHTE VEND I ALINEUAR DMTH QE NUK MBESHTET USA por eshte njelloje nje nga FUQITE BOTERORE TE SOTEME me BRAZIL, RUSI, KINE ...DHE KINA NE IZOLIME ESHTE .....DHE JO SI NE KOHEN E XHAXHIT POR ME KEQ AKOMA.... POR KANE NDJEKUR NJE POLITIKE TE ATILLE AUTARKIKE QE I BENE TE JENE NJE SUPERFUQI BOTERORE
Jo gjithmone politika duhet te koincidoje me zgjedhjet Politike ...
Lere xhaxhin ... shif te tashmen dhe vlereso ku jemi ?!!!
Ne radhe te pare jam dakort deri diku me keto qe ke shkruajtur pak me lart. Por ta kam shprehur dhe ne nje postim tjeter Istogal nuk duhet ti shikoni gjerat ne kete kontekst, por ne nje kontekst GLOBAL, Gjeopolitik.
Gjithesesi Shqiperia po te pranonte ndihemat e PLANIT MARSHALL TE ARDHURA NGA USA, DO KOLONIZOJE EKONOMIKISHT NGA VENDET E HUAJA SEPSE INVESTIMENTI I HUAJ KOLONIZON ...ASHTU SIKURSE NDODHI ME GREQINE DHE ME ITALINE....dhe Anglia tek gazeta THE ECONOMIST I QUANT PIGS..... !!!!
Shume vende jane te izoluara psh :
INDIA - NUK ESHTE VEND I ALINEUAR DMTH QE NUK MBESHTET USA por eshte njelloje nje nga FUQITE BOTERORE TE SOTEME me BRAZIL, RUSI, KINE ...DHE KINA NE IZOLIME ESHTE .....DHE JO SI NE KOHEN E XHAXHIT POR ME KEQ AKOMA.... POR KANE NDJEKUR NJE POLITIKE TE ATILLE AUTARKIKE QE I BENE TE JENE NJE SUPERFUQI BOTERORE
Jo gjithmone politika duhet te koincidoje me zgjedhjet Politike ...
Lere xhaxhin ... shif te tashmen dhe vlereso ku jemi ?!!!
- IstogaliKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Sat 17 Dec 2011 - 20:19
INDIA-Eshte vend shum i madhe me nje Popullsi sa 7-8 here Shqipria me nje Popullat te perzier,Kurse Kina eshte shtet Ende Komunist dhe ka pushtet totalitar nuk perkrahen Shqiperia me keto Shtete
Sat 17 Dec 2011 - 20:25
Ore nuk e duam me BE , pak ne krize jemi ne e po durojme edhe burokratet evropiane na duhen. Pastaj ceshte ky deshperim per te futur Shqiperine ?
- EpiKadaWebMaster
- Gjinia :
Shteti :
Sat 17 Dec 2011 - 20:28
Shqiperia ka rendesine e vete, ne zonen e Ballkanit, eshte shtet jastek per superfuqite Boterore .
Gjithesesi kemi pikeveshtrime te ndryshme qe na cojne ne gjykime te ndryshme te situates .
Gjithesesi kemi pikeveshtrime te ndryshme qe na cojne ne gjykime te ndryshme te situates .
- IstogaliKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Sat 17 Dec 2011 - 20:29
Prandaj Kjo Shqiperi po ndryshon
Sat 17 Dec 2011 - 20:31
Po per çfare e duam evropen ne ,qe ta mbajme me buke tani qe eshte ne krize.
- IstogaliKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Sat 17 Dec 2011 - 20:32
Sepse ka vende shum me te pista se Shqiperia qe jan ne BE P.sh. Bullgaria,Greqia apo Rumania
- Aldino82V.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 4586
Hobi : sporti,formula uno,moto GP
Vendndodhja : ITALI
Anetaresuar : 05/11/2011
Sat 17 Dec 2011 - 20:34
Aииå shkruajti:Ore nuk e duam me BE , pak ne krize jemi ne e po durojme edhe burokratet evropiane na duhen. Pastaj ceshte ky deshperim per te futur Shqiperine ?
M evjen shume keq qe po te kundershtoj Anna pasi hyrja ne BE per shqiperine do te thote nje nje rilindje e re e shqiperise ne te gjitha aspektet ,duke filluar me ekonomine e vendit ,me qetesine rendin publike pasi nese hyjme ne BE do te kemi rregulla dhe ligje qe duhen zbatuar patjeter se perndryshe na nxjerrin perseri por mendoj se kete vit nuk kemi mundesi te hyjme sepse te gjitha ato pikat qe une thashe ose me mire qe permenda nuk jane plotesuar.
- EpiKadaWebMaster
- Gjinia :
Shteti :
Sat 17 Dec 2011 - 20:37
Aииå shkruajti:Po per çfare e duam evropen ne ,qe ta mbajme me buke tani qe eshte ne krize.
Hajde merre vesh o Arjanna se cfare e duam
i duam t'iu shlyejme borxhet se pak kemi hequr ne !!!
Kur gjene dhe shqiptare qe e mendojne keshtu eshte te themi futja vetes dhe vdissss
- IstogaliKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Sat 17 Dec 2011 - 20:38
Ooooo njerz keti populli do ti hapen syte do te jen te lire sdo te mbyten me neper ujrat e Otranotos apo karburunit oooo kuptoniii
- IstogaliKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Sat 17 Dec 2011 - 20:39
Istogali shkruajti:Ooooo njerz keti populli do ti hapen syte do te jen te lire sdo te mbyten me neper ujrat e Otranotos apo karaburunit oooo kuptoniii
Sat 17 Dec 2011 - 20:42
Aldino82 shkruajti:Aииå shkruajti:Ore nuk e duam me BE , pak ne krize jemi ne e po durojme edhe burokratet evropiane na duhen. Pastaj ceshte ky deshperim per te futur Shqiperine ?
M evjen shume keq qe po te kundershtoj Anna pasi hyrja ne BE per shqiperine do te thote nje nje rilindje e re e shqiperise ne te gjitha aspektet ,duke filluar me ekonomine e vendit ,me qetesine rendin publike pasi nese hyjme ne BE do te kemi rregulla dhe ligje qe duhen zbatuar patjeter se perndryshe na nxjerrin perseri por mendoj se kete vit nuk kemi mundesi te hyjme sepse te gjitha ato pikat qe une thashe ose me mire qe permenda nuk jane plotesuar.
Ore njerez po u pa sa mire shkuan ato shtete qe jane ne BBE mo cfare prisni me te shkojme me keq se c'jemi , te kishte ndonje permiresim do isha pro e une por po shohim se ka ren nje krize e pergjithshme tani jo vetem ne Greqi por eshte e pergjithshme...Per te filluar te ndihemi si te barabarte me vendet e tjera duhet te fillohet nga e para nga krimi e korrupsioni etj...Lereni Evropen se e ata qe jane po mendohet te dalin pasi sju doli mbare
- EpiKadaWebMaster
- Gjinia :
Shteti :
Sat 17 Dec 2011 - 20:44
Istogali shkruajti:Ooooo njerz keti populli do ti hapen syte do te jen te lire sdo te mbyten me neper ujrat e Otranotos apo karburunit oooo kuptoniii
Keto jane fale DEMOKRACISE :
Karaburuni eshte i viteve te fundit....
Dhe Otranto ....po nejse se e di qe sdo me mirekuptosh
gjithesesi
Faleminderit per replikimet i vlersoje dhe te pergezoje .
EpiKada per ju.
- MarinWebMaster
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 84
Postime : 23043
Vendndodhja : diku neper bote
Anetaresuar : 24/01/2010
Sat 17 Dec 2011 - 20:46
SIPAS ATYRE QE SHOHIM CDO DITE DHE DEGJOJME SHQIPERIA SE BESOJ SE DOT HYJME NE EUROPE SEPSE FJALE E URTE POPULLORE THOTE ":KUR NGRIHET FUKARAI NE VALLE CAHET DAULLJA DMTH EUROPES PO I VJEN FUNDI
- Aldino82V.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Sat 17 Dec 2011 - 20:48
EpiKada shkruajti:Aииå shkruajti:Po per çfare e duam evropen ne ,qe ta mbajme me buke tani qe eshte ne krize.
Kur gjene dhe shqiptare qe e mendojne keshtu eshte te themi futja vetes dhe vdissss
Ju akoma nuk e kuptoni rendesine e hyrjes ne BE, po cfare borxhesh do ti shlyejme ne atyre ku nuk kemi ku cojme ato te tonat.Po ju me te vertete mendoni se shqiperia eshte mire keshtu sic eshte apo degjoni perrallat qe thone deputete dhe ministrat qe shqiperi eshte nje nga vendet qe po ben permiresime dhe rritje te ekonomise, po ku eshte rritja e kesaj ekonomie njerezit spo dine si te shtyjne muajin me ato rroga dhe pensione qe marrin.Po vriten me njeri tjetrin per hicgje, epra te nderuara anetare mos thoni me ce duam ne BE,sepse shqiperia eshte e varfer dhe ka nevoje per nje fuqizim qe mund te ndodhe vetem me hyrjen ne BE. Me falni per nderhyrjen Respekt Aldino
- JuventiniAdministrator
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 8638
Hobi : Sporti
Anetaresuar : 13/10/2011
Sat 17 Dec 2011 - 20:49
Aldino82 shkruajti:EpiKada shkruajti:Aииå shkruajti:Po per çfare e duam evropen ne ,qe ta mbajme me buke tani qe eshte ne krize.
Ju akoma nuk e kuptoni rendesine e hyrjes ne BE, po cfare borxhesh do ti shlyejme ne atyre ku nuk kemi ku cojme ato te tonat.Po ju me te vertete mendoni se shqiperia eshte mire keshtu sic eshte apo degjoni perrallat qe thone deputete dhe ministrat qe shqiperi eshte nje nga vendet qe po ben permiresime dhe rritje te ekonomise, po ku eshte rritja e kesaj ekonomie njerezit spo dine si te shtyjne muajin me ato rroga dhe pensione qe marrin.Po vriten me njeri tjetrin per hicgje, epra te nderuara anetare mos thoni me ce duam ne BE,sepse shqiperia eshte e varfer dhe ka nevoje per nje fuqizim qe mund te ndodhe vetem me hyrjen ne BE. Me falni per nderhyrjen Respekt Aldino
- IstogaliKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Sat 17 Dec 2011 - 20:50
Sepse kishte nevoj per demokracia kishin nevoj te dilnin ne perendim per buk te gojes bile bile te shkonin edhe te armiku te greku te punonin
- SilvanaPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Mosha : 32
Postime : 9370
Hobi : moda,leximi,poezia..ecc
Vendndodhja : In Italia
Anetaresuar : 03/10/2011
Sat 17 Dec 2011 - 20:50
them se jo...
Sat 17 Dec 2011 - 21:00
Aldino82 shkruajti:EpiKada shkruajti:Aииå shkruajti:Po per çfare e duam evropen ne ,qe ta mbajme me buke tani qe eshte ne krize.
Po ore se per ate po mendojne e evropjanet te ndihmojne ty te shlyesh borxhet more u ben merak ata se je ne borxhe ti,ama bre se te ish ashtu skishin prit shume jo po ishte bere marreveshja me kohe po permiresimet duhet te ndodhin nga vet ne me pare,te ndryshojme qendrim,mendime etj Se Europa ste fal jo po spatem nje qeveri e njerez te sakte qe do pretendoje per me te miren e Shqiperise e popullit te tij...Ju enderroni me sy hapur tani
- IstogaliKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Sat 17 Dec 2011 - 21:05
Me thoni ju pse jeni kunder hyrjes ne BE
Sat 17 Dec 2011 - 21:11
Istogali shkruajti:Me thoni ju pse jeni kunder hyrjes ne BE
S'ka c'ti ofroje me Shqiperise ajo kur u vetshkaterrua sic po shohim tashme,te gjithe fillimisht e shihnin shume pozitive hyrjen ne Evrope e shume me ndryshe por me pas u zhgenjyen te gjitha pretendimet e parashimiket qe ishin bere fillimisht me krijimin e BE kan dale shume jashte e jo vetem kaq por u varferuan e me shume me Evrone,pastaj me kete qeveri qe kemi keta njerez qe mbajne pushtetin ne vendin tone mos prisni asgje te hairit duhet te ndryshoje gjithcka qe nga rrenjet deri tek koka per nje permiresim te mundshem..
- Aldino82V.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Sat 17 Dec 2011 - 21:17
Aииå shkruajti:Aldino82 shkruajti:EpiKada shkruajti:Aииå shkruajti:Po per çfare e duam evropen ne ,qe ta mbajme me buke tani qe eshte ne krize.
Po ore se per ate po mendojne e evropjanet te ndihmojne ty te shlyesh borxhet more u ben merak ata se je ne borxhe ti,ama bre se te ish ashtu skishin prit shume jo po ishte bere marreveshja me kohe po permiresimet duhet te ndodhin nga vet ne me pare,te ndryshojme qendrim,mendime etj Se Europa ste fal jo po spatem nje qeveri e njerez te sakte qe do pretendoje per me te miren e Shqiperise e popullit te tij...Ju enderroni me sy hapur tani
Me vjen keq Anna po nuk eshte e njejta gje pasi disa nga shtetet qe hyne ne BE me hyrjen euros vlera lekut te tyre ra shume ndersa ne rastin tone leket tona ne me hyrjen e euros do te kete nje mbivlere qe do ta coje ekonomine e vendit ne rritje ,sepse do te ndodhe e njejta gje si me Gjermanine ,Francen,Angline qe rrogat do te kene dyfish vlere sepse do paguhemi ne euro.
Marr shembull Italine qe tani eshte ne krize kjo ndodhi sepse gjerat qe me perpara bliheshin me lireta(1ooo lireta tani jane nje euro ndersa rrogat ishin 2.000.000 lireta tani jane nje mije euro) me pak fjale cmimet u dyfishuan dhe rrogat u pergjysmuan.
Faqja 1 e 2 • 1, 2
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi