- LegjendaAnetar i perjashtuar
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 40
Postime : 5560
Hobi : FUTBOLL
Vendndodhja : ne vendi e dashur quhet tetova
Anetaresuar : 19/02/2012
Gëzim Kelmendi mbron hoxhë Irfan Salihun, sulmon deputetet (Video)
Thu 6 Jun 2013 - 18:36
Kundër hoxhë Irfan Saliut dhe gjuhës së tij, siç quhet diskrimunese ndaj femrës shqiptare, ditë më parë me një kumtesë publike reaguan gratë deputete të Kosvës të cilat e hodhën poshtë kategorisht cilësimin e hoxhë Saliut për moralin e femrës në Kosovë bashkë me kërkesat e tij “për një moral tjetër” në këto hapësira.
Sot në Kuvendin e Kosovës ishin të ashpër zërat e deputeteve kundër këtij hoxhe. Mirëpo, në mbrojtje të tij doli vetëm deputeti i Partisë së Drejtësisë dr. Gëzim Kelmendi, i cili u tha atyre se fillimisht duhet t’i kërkojnë falje Bashkësisë Islame dhe qytetarëve të Kosovës sepse ato me dorën e tyre kanë votuar kundër mbulesës në shkolla.
Kelmendi i pyeti Sahatqinë, Lamën e Deliun “pse nuk reaguat kur dy javë më parë u ngacmua seksualisht një nxënëse?”.Kelmendi përmendi edhe disa raste tjera të ngacmimeve seksuale dhe për këtë gjë tha se gratë deputete nuk kanë reaguar.
“Nuk duhet paragjykuar vetëm një pjesë e videos, por duhet dëgjuar e gjithë ligjërata e hoxhës, kjo pasi që hoxha nuk ofendoi të gjitha femrat, por ai foli për femrat e pamoralshme” ta Kelmendi.
Hoxhë Saliu u bë “i njohur” në opinionon e Kosovës dhe më gjerë në atë shqiptar pas vendosjes në Youtube të disa fjalimeve fetare të tij, në të cilat ai kishte kritikuar, siç thoshte, imoralitetin e vazjave shqiptare. Më poshtë e gjeni videon me fjalimin e plotë tëdeputetit të Partisë së Drejtësisë, Gëzim Kelmendi./Almakos
Sot në Kuvendin e Kosovës ishin të ashpër zërat e deputeteve kundër këtij hoxhe. Mirëpo, në mbrojtje të tij doli vetëm deputeti i Partisë së Drejtësisë dr. Gëzim Kelmendi, i cili u tha atyre se fillimisht duhet t’i kërkojnë falje Bashkësisë Islame dhe qytetarëve të Kosovës sepse ato me dorën e tyre kanë votuar kundër mbulesës në shkolla.
Kelmendi i pyeti Sahatqinë, Lamën e Deliun “pse nuk reaguat kur dy javë më parë u ngacmua seksualisht një nxënëse?”.Kelmendi përmendi edhe disa raste tjera të ngacmimeve seksuale dhe për këtë gjë tha se gratë deputete nuk kanë reaguar.
“Nuk duhet paragjykuar vetëm një pjesë e videos, por duhet dëgjuar e gjithë ligjërata e hoxhës, kjo pasi që hoxha nuk ofendoi të gjitha femrat, por ai foli për femrat e pamoralshme” ta Kelmendi.
Hoxhë Saliu u bë “i njohur” në opinionon e Kosovës dhe më gjerë në atë shqiptar pas vendosjes në Youtube të disa fjalimeve fetare të tij, në të cilat ai kishte kritikuar, siç thoshte, imoralitetin e vazjave shqiptare. Më poshtë e gjeni videon me fjalimin e plotë tëdeputetit të Partisë së Drejtësisë, Gëzim Kelmendi./Almakos
- AbdulgafuriV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 45
Postime : 1419
Hobi : futbolli
Vendndodhja : kastriot
Anetaresuar : 10/05/2012
Re: Gëzim Kelmendi mbron hoxhë Irfan Salihun, sulmon deputetet (Video)
Thu 6 Jun 2013 - 21:19
All-llahu e shperblefte me xhenet kete vella bashke me hoxhen dhe te gjithe muslimanet. me ne fund ka ardh dita qe muslimanet edhe ne parlament tiu tregojne kukullave pre deputeti se islami mjaft ka duru qe dikush ta njollos ate dhe se ka fillu me ardhe dita qe te kene kujdes keto kukulla si veprojne ne te ardhmen.
- Moter shqiptarePrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 37
Postime : 47
Hobi : zanatin e dores
Vendndodhja : si cdo femer shqiptare ne shtepi
Anetaresuar : 29/05/2013
Re: Gëzim Kelmendi mbron hoxhë Irfan Salihun, sulmon deputetet (Video)
Thu 6 Jun 2013 - 21:21
Hallall i qoft shkurt dhe shqip...
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi