Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

Ja çfarë duhet të konsumoni gjatë Ramazanit Empty Ja çfarë duhet të konsumoni gjatë Ramazanit

Thu 18 Jul 2013 - 17:47
Ja çfarë duhet të konsumoni gjatë Ramazanit Thumb_250x150Meqënëse mujai i Ramazanit këtë vit ka qëlluar në pikun e vapës nevojat e trupit për ujë janë më të mëdha.

Vlerat e larta të kalciumit janë shumë të dobishme. Mundohuni t’i konsumoni sa më shpesh mes vakteve.

E pasur me kalcium është hurma një burim i mirë i zëvendësimit të mineraleve të humbura me djersitjen.

Një zgjidhje e mirë janë frutat, persona të tillë mund të konsumojnë pjepër, shalqi sepse konsumimi i tyre është një alternativë e mirë plotësimi të nevojës së trupit për ujë.

Një zgjidhje e mirë janë frutat, persona të tillë mund të konsumojnë pjepër, shalqi sepse konsumimi i tyre është një alternativë e mirë plotësimi të nevojës së trupit për ujë. Përveç këtyre që përmendëm më lart është mirë të konsumoni edhe kajsitë, të pazëvendësueshmet e tryezës së Ramazanit janë një depozitë e mirë kalciumi./alb-observer.com/
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi