Harron Griseldën, fejohet Elvis Rroshi
Thu 8 Aug 2013 - 13:37
Kryebashkiaku i Kavajës, Elvis Rroshi ka lënë pas të kaluarën e tij me Griseldën. Ai është fejuar me një vajzë 24 vjeçe, Irisa Guma. 24-vjeçarja ka studiuar për stomatologji në Tiranë dhe jeton në një lagje me kryebashkiakun.
Njohja e tyre, nga burime pranë familjes Rroshi, ka ndodhur gjatë këtyre shtatë muajve të fundit, kur edhe vajtje-ardhjet e të dy partnerëve, Tiranë- Kavajë, janë shtuar. Irisa është 24 vjeçe dhe është motra e mesme e dy motrave të tjera. Diferenca në moshë prej 14 vitesh nuk ka qenë fare motiv për të mos i shkuar më tej kësaj lidhjeje, prandaj çifti e ka zyrtarizuar atë pak kohë më parë. I urojmë lumturi çiftit!
/Shekulli Online/Përgatiti: E.Sh/
Njohja e tyre, nga burime pranë familjes Rroshi, ka ndodhur gjatë këtyre shtatë muajve të fundit, kur edhe vajtje-ardhjet e të dy partnerëve, Tiranë- Kavajë, janë shtuar. Irisa është 24 vjeçe dhe është motra e mesme e dy motrave të tjera. Diferenca në moshë prej 14 vitesh nuk ka qenë fare motiv për të mos i shkuar më tej kësaj lidhjeje, prandaj çifti e ka zyrtarizuar atë pak kohë më parë. I urojmë lumturi çiftit!
/Shekulli Online/Përgatiti: E.Sh/
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi