Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Legjenda
Anetar i perjashtuar
Anetar i perjashtuar
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 40
<b>Postime</b> Postime : 5560
<b>Hobi</b> Hobi : FUTBOLL
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : ne vendi e dashur quhet tetova
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 19/02/2012

Blendi Fevziu braktis KLAN-in, ik tek "Agon Channel"? Empty Blendi Fevziu braktis KLAN-in, ik tek "Agon Channel"?

Sun 25 Aug 2013 - 20:03
Burime të sigurta brenda televizionit Klan, pohojnë për “IMA”, se gazetari dhe drejtuesi i një prej emisioneve më të ndjekur, "Opinion", Blendi Fevziu, në sezonin e ri televiziv do të shfaqet në logon e një ekrani të ri.

E pikërisht fale informacioneve të ardhura në redaksinë e IMA, televizioni që është duke kontraktuar me Blendi Fevziun nuk është tjetër veçse konkurrenti më i ri në median televizive shqiptare, Agon Channel.

Oferta për të cilën pretendohet të jetë mjaft e lartë ka tunduar gazetarin, të cilin nuk do të ishte çudi që ketë sezon të ri t’a shikojmë në drejtimin e emisionit Opinion jo më në TV Klan por në Agon Channel, pas shume vite. Ky do te ishte ndryshimi i tretë i emetuesit televiziv për emisionin Opinion pas RTSH dhe TV KLAN.

Për momentin, ky informacion mbetet në formë thashethemi, dhe nuk ka asnjë lajm zyrtar nga të dyja palët. Te presim çdo të ndodh në ditët në vazhdim për të marrë një lajm zyrtar.
Hotlani
Hotlani
V.I.P Forumi
V.I.P  Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Ilirida
<b>Postime</b> Postime : 1151
<b>Hobi</b> Hobi : lexim dhe shkrim i poezive
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Në hapsirën shqiptare
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 14/11/2012
http://www.engjujtshqiptare.com

Blendi Fevziu braktis KLAN-in, ik tek "Agon Channel"? Empty Re: Blendi Fevziu braktis KLAN-in, ik tek "Agon Channel"?

Sun 25 Aug 2013 - 20:50
Nuk është shumë për tu habitur se ofertat që i leverdisin gazetarët pa menduar dy herë ndryshojnë vendet e punes së tyre!
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi