- LegjendaAnetar i perjashtuar
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 40
Postime : 5560
Hobi : FUTBOLL
Vendndodhja : ne vendi e dashur quhet tetova
Anetaresuar : 19/02/2012
Haris Tërnava, djali i myftiut të Kosovës Naim Tërnava, u ka bërë thirrje shqiptarëve që të shkojnë
Thu 29 Aug 2013 - 20:30
Haris Tërnava, djali i myftiut të Kosovës Naim Tërnava, u ka bërë thirrje shqiptarëve që të shkojnë në Siri për të luftuar.
Ai, në rrjetin social “Facebook” ka shkruar se, çdo ditë e më shumë po i shtohet vullneti për t’iu bashkangjitur bashkatdhetarëve të tij në luftimet e Sirisë.
Ai, po ashtu shkruan se, është i gatshëm që për hir të Allahut edhe të vdes, shkruan Zeri.
“Çdo ditë e më shumë po më shtohet vullneti me shku në Shaaaamm për hir të Allaht. A jeni edhe ju me mu vllazni të vdesim për Allahun”, shkruan Harisi në “Facebook”.
Ndryshe, deri më tani mbi 10 shqiptarë kanë humbur jetën në Siri si pjesëtarë të forcave rebele kundër regjimit të Bashar Al Asad.
Shqiptarët e vrarë janë nga Kosova, Lugina e Preshevës dhe Shqipëria dhe Maqedonia. Numri i përgjithshëm i shqiptarëve të përfshirë në luftën siriane besohet se është 140 persona, ndërsa janë të ndara në dy grupe në Alepo.
http://almakos.com/
Ai, në rrjetin social “Facebook” ka shkruar se, çdo ditë e më shumë po i shtohet vullneti për t’iu bashkangjitur bashkatdhetarëve të tij në luftimet e Sirisë.
Ai, po ashtu shkruan se, është i gatshëm që për hir të Allahut edhe të vdes, shkruan Zeri.
“Çdo ditë e më shumë po më shtohet vullneti me shku në Shaaaamm për hir të Allaht. A jeni edhe ju me mu vllazni të vdesim për Allahun”, shkruan Harisi në “Facebook”.
Ndryshe, deri më tani mbi 10 shqiptarë kanë humbur jetën në Siri si pjesëtarë të forcave rebele kundër regjimit të Bashar Al Asad.
Shqiptarët e vrarë janë nga Kosova, Lugina e Preshevës dhe Shqipëria dhe Maqedonia. Numri i përgjithshëm i shqiptarëve të përfshirë në luftën siriane besohet se është 140 persona, ndërsa janë të ndara në dy grupe në Alepo.
http://almakos.com/
- PrincoKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 3887
Hobi : Leximin
Vendndodhja : Mbi Token e Zotit
Anetaresuar : 26/03/2012
Re: Haris Tërnava, djali i myftiut të Kosovës Naim Tërnava, u ka bërë thirrje shqiptarëve që të shkojnë
Fri 30 Aug 2013 - 15:46
Cfar lidhje ka kjo se cfar ka shenuar ne statusin e Fb ..phaaaaaa cfar jan mediat pse nuk i kan shikuar edhe gjerat tjera...
Po me i pa profilet e gjith shqiptarve se cfar mbajn ne statuse.....
Po me i pa profilet e gjith shqiptarve se cfar mbajn ne statuse.....
- LegjendaAnetar i perjashtuar
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 40
Postime : 5560
Hobi : FUTBOLL
Vendndodhja : ne vendi e dashur quhet tetova
Anetaresuar : 19/02/2012
Re: Haris Tërnava, djali i myftiut të Kosovës Naim Tërnava, u ka bërë thirrje shqiptarëve që të shkojnë
Fri 30 Aug 2013 - 22:11
une nuk kam nevoje te vdes per siri jam i gatshem te vdes per atedhun tim nene shqiperi
- DasaKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 3512
Hobi : Me flejt
Vendndodhja : Ne Tok te Zotit
Anetaresuar : 27/04/2012
Sat 31 Aug 2013 - 1:36
Namin e paska bo let shkon pra
- Sponsored content
- Klipi ‘Gjaku im’, Elvana Gjata: Thirrje shqiptarëve për reflektim
- Elvana Gjata: Thirrje shqiptarëve, mos u shani me njëri tjetrin
- a, Ban Ki-moon, ka bërë thirrje për armëpushim ndërmjet kryengritësve dhe trupave besnike ndaj presi
- Tërnava i uron Bruçajt zgjidhjen në krye të komunitetit mysliman
- Trajtimi shfarroses qe i ka bere Turqia trojeve Shqiptare dhe Shqiptareve ne vecanti. FAKTE.
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi