Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Legjenda
Anetar i perjashtuar
Anetar i perjashtuar
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 40
<b>Postime</b> Postime : 5560
<b>Hobi</b> Hobi : FUTBOLL
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : ne vendi e dashur quhet tetova
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 19/02/2012

Haris Tërnava, djali i myftiut të Kosovës Naim Tërnava, u ka bërë thirrje shqiptarëve që të shkojnë Empty Haris Tërnava, djali i myftiut të Kosovës Naim Tërnava, u ka bërë thirrje shqiptarëve që të shkojnë

Thu 29 Aug 2013 - 20:30
Haris Tërnava, djali i myftiut të Kosovës Naim Tërnava, u ka bërë thirrje shqiptarëve që të shkojnë në Siri për të luftuar.
Ai, në rrjetin social “Facebook” ka shkruar se, çdo ditë e më shumë po i shtohet vullneti për t’iu bashkangjitur bashkatdhetarëve të tij në luftimet e Sirisë.
Ai, po ashtu shkruan se, është i gatshëm që për hir të Allahut edhe të vdes, shkruan Zeri.
“Çdo ditë e më shumë po më shtohet vullneti me shku në Shaaaamm për hir të Allaht. A jeni edhe ju me mu vllazni të vdesim për Allahun”, shkruan Harisi në “Facebook”.
Haris Tërnava, djali i myftiut të Kosovës Naim Tërnava, u ka bërë thirrje shqiptarëve që të shkojnë Harisi%20fb-1377787824
Ndryshe, deri më tani mbi 10 shqiptarë kanë humbur jetën në Siri si pjesëtarë të forcave rebele kundër regjimit të Bashar Al Asad.

Shqiptarët e vrarë janë nga Kosova, Lugina e Preshevës dhe Shqipëria dhe Maqedonia. Numri i përgjithshëm i shqiptarëve të përfshirë në luftën siriane besohet se është 140 persona, ndërsa janë të ndara në dy grupe në Alepo.
http://almakos.com/
Princo
Princo
Komplet
Komplet
<b>Shteti</b> Shteti : Ilirida
<b>Postime</b> Postime : 3887
<b>Hobi</b> Hobi : Leximin
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Mbi Token e Zotit
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 26/03/2012

Haris Tërnava, djali i myftiut të Kosovës Naim Tërnava, u ka bërë thirrje shqiptarëve që të shkojnë Empty Re: Haris Tërnava, djali i myftiut të Kosovës Naim Tërnava, u ka bërë thirrje shqiptarëve që të shkojnë

Fri 30 Aug 2013 - 15:46
Cfar lidhje ka kjo se cfar ka shenuar ne statusin e Fb ..phaaaaaa cfar jan mediat pse nuk i kan shikuar edhe gjerat tjera...

Po me i pa profilet e gjith shqiptarve se cfar mbajn ne statuse.....
Legjenda
Anetar i perjashtuar
Anetar i perjashtuar
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 40
<b>Postime</b> Postime : 5560
<b>Hobi</b> Hobi : FUTBOLL
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : ne vendi e dashur quhet tetova
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 19/02/2012

Haris Tërnava, djali i myftiut të Kosovës Naim Tërnava, u ka bërë thirrje shqiptarëve që të shkojnë Empty Re: Haris Tërnava, djali i myftiut të Kosovës Naim Tërnava, u ka bërë thirrje shqiptarëve që të shkojnë

Fri 30 Aug 2013 - 22:11
une  nuk   kam   nevoje   te  vdes  per  siri   jam  i   gatshem  te  vdes  per  atedhun  tim   nene  shqiperi
Dasa
Dasa
Komplet
Komplet
<b>Shteti</b> Shteti : Kosova
<b>Postime</b> Postime : 3512
<b>Hobi</b> Hobi : Me flejt
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Ne Tok te Zotit
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 27/04/2012

Sat 31 Aug 2013 - 1:36
Namin e paska bo let shkon pra
Sponsored content

Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi