Familjes më të madhe në Britani do t'i shtohet fëmija i 17-të
Sat 26 Apr 2014 - 17:49
Familja më e madhe në Britani do të bëhet edhe më e madhe, pasi nëna e 16 fëmijëve, Sue Radford, ka njoftuar se po pret fëmijën e 17-të. Familja Radford ka përjetuar një tragjedi vitin e shkuar, pasi Sue humbi fëmijën që priste. Nëna dhe babai, i quajtur Noel, thanë se ishin “të shkatërruar”, kur fetusi i tyre 12-javësh kishte vdekur. Mirëpo në një postim në Facebook mëngjesin e sotëm, Sue njoftoi se po pret një fëmijë tjetër. Familja është e entuziazmuar me lajmin e ri dhe pret që t’i urojë mirëseardhjen foshnjës në muajin nëntor.
Familja Radford, nga Morecambe, Lanc të Anglisë është bërë e famshme, pas një dokumentari të shfaqur në “Channel Four”, kur ata kishin 15 fëmijë.
Prej asaj kohe, familjes i është bashkuar Casper. Fëmijët e tjerë janë Chris, 24, Sophie 19, Chloe, 18, Jack 16, Daniel, 14, Luke, 12, Millie, 12, Katie, 10, James, 9, Ellie, 8, Aimee, 7, Josh, 5, Max, 4, Tillie, 3 dhe Oscar, 2 vjeç.
Përveç kostos së jashtëzakonshme për ushqime dhe veshje në këtë familje gjigante, Radford-ët i kanë refuzuar përfitimet nga shteti.
/Shekulli Online/L.B./
Familja Radford, nga Morecambe, Lanc të Anglisë është bërë e famshme, pas një dokumentari të shfaqur në “Channel Four”, kur ata kishin 15 fëmijë.
Prej asaj kohe, familjes i është bashkuar Casper. Fëmijët e tjerë janë Chris, 24, Sophie 19, Chloe, 18, Jack 16, Daniel, 14, Luke, 12, Millie, 12, Katie, 10, James, 9, Ellie, 8, Aimee, 7, Josh, 5, Max, 4, Tillie, 3 dhe Oscar, 2 vjeç.
Përveç kostos së jashtëzakonshme për ushqime dhe veshje në këtë familje gjigante, Radford-ët i kanë refuzuar përfitimet nga shteti.
/Shekulli Online/L.B./
- TironciAdministrator
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 15973
Hobi : te qeroj oriz me doreza boksi
Vendndodhja : New York U.S.A
Anetaresuar : 12/10/2011
Re: Familjes më të madhe në Britani do t'i shtohet fëmija i 17-të
Sat 26 Apr 2014 - 20:18
Marshalla ,ky qenka burre, asnje pike uje se paska cuar kot.
Po dhe gruja nikoqire,nuk paska lene asnje pike uje te derdhet kot.
Po dhe gruja nikoqire,nuk paska lene asnje pike uje te derdhet kot.
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi