- Luan_ValikardiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 39
Postime : 21456
Anetaresuar : 28/08/2010
Plazhi te Shkëmbi i Kavajës, vdes në det pushuesi nga Kosova
Wed 22 Jun 2011 - 1:44
DURRES – Lajmifundit – Një pushues nga Kosova është mbytur sot në det rreth orës 12:00 në plazhin e Shkëmbit të Kavajës.
Policia tha se ngjarja ka ndodhur në kohën kur shtetasi shqiptar nga Kosova ka hyrë në ujë. Disa persona që ndodheshin aty pranë i kanë shkuar në ndihmë viktimës për ta nxjerrë nga uji por i moshuari nuk ka mundur të mbijetojë.
Policia tha se viktima është i moshës rreth 65-vjeç dhe vdekja e tij ka ndodhur në det jo më larg se 20 metra nga bregu.
Dëshmitarët në vendin e ngjarjes, i thanë policisë së në momentin kur është nxjerrë nga deti i moshuari nxirrte shkumë të bardhë nga goja.
Policia theksoi se shkaku i ngjarjes do te verifikohet me ane te ekspertizes.
Policia tha se ngjarja ka ndodhur në kohën kur shtetasi shqiptar nga Kosova ka hyrë në ujë. Disa persona që ndodheshin aty pranë i kanë shkuar në ndihmë viktimës për ta nxjerrë nga uji por i moshuari nuk ka mundur të mbijetojë.
Policia tha se viktima është i moshës rreth 65-vjeç dhe vdekja e tij ka ndodhur në det jo më larg se 20 metra nga bregu.
Dëshmitarët në vendin e ngjarjes, i thanë policisë së në momentin kur është nxjerrë nga deti i moshuari nxirrte shkumë të bardhë nga goja.
Policia theksoi se shkaku i ngjarjes do te verifikohet me ane te ekspertizes.
- Sarandë, qëllohet 4 herë me thikë pushuesi më plazh, terrorizohet familja
- Durrës, pushuesi 46-vjeçar mbytet në plazhin e Gjirit të Lalzit
- Atentat me armë zjarri tek ’Shkëmbi i Kavajës’, alarmohen pushuesit
- Tifozet turq ndaj serbeve brohorasin me thirrje "Kosova, Kosova" !
- Tifozët turq në ndeshjen me serbët thërrasin: Kosova, Kosova
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi