Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

Janet Jackson, probleme me shëndetin nga dietat që po mban Empty Janet Jackson, probleme me shëndetin nga dietat që po mban

Sun 1 Apr 2012 - 2:59
Janet Jackson, probleme me shëndetin nga dietat që po mban Xhenet-XheksonKëngëtarja, tashmë 44 vjeçare Janet Jackson, ka pranuar problemet e saj me peshën. Por së fundmi nuk janë kilet e tepërta ato që e shqetësojnë, por efektet anësore që i kanë sjellë këshillat e mjekëve dietologë.

Mediat amerikane shkruajnë se dietat e shumta që i janë dashur të bëjë për një formë trupi më të mirë, kanë ndikuar në shëndetin e këngëtares. Trajtimi i fundit nisi disa muaj më parë, drejtori i saitit “Good Times” e këshilloi të ishte pak më elegante, raporton noa.al.

Në lidhje me shëndetin e saj këngëtarja thotë se të qenit elegante dhe imazh publik ka kosto e veta. “Ishte një rrugë tejet e vështirë, një betejë me veten. Por që fëmijë kam ditur të respektoj veten. Dhe pamja e jashtme ka shumë rëndësi për mua”.

e.t/noa.al
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi