Engjujt Shqipetare Forum/portal
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Shko poshtë
Anabel
Anabel
Fondatore Forumi
Fondatore Forumi
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Greece
<b>Postime</b> Postime : 88355
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 22/01/2010
http://www.engjujtshqiptare.com/

16 vite burg për adoleshentin që vrau nënën e tij (Video) Empty 16 vite burg për adoleshentin që vrau nënën e tij (Video)

Sat 7 Apr 2012 - 1:42
16 vite burg për adoleshentin që vrau nënën e tij (Video) Danile-Bartlam-dhe-n%C3%ABna-e-tij-JacquelineNjë 15-vjeçar i cili vrau nënën e tij me çekiç dhe më pas i vuri flakën trupit është dënuar me 16 vite burg. Daniel Bartlam ka mohuar vrasjen por ka pranuar vrasjen pa paramendim të nënës së tij, Jacqueline Bartlam.

Në gjykatë u tha se ajo ishte goditur shtatë herë me çekiç që shërben për të ngulur gozhde. Në kompjuterin e adoleshentit janë gjetur seriale që kanë si fabul vrasjen.

47-vjeçarja u gjet e përfshirë nga flakët në shtëpinë e saj në Nottinghamshire, në orët e para të 25 prillit të vitit 2011-të.

15-vjeçari e kishte goditur me çekiç dhe më pas e ka mbuluar trupin e të ëmës me letër dhe pasi e ka lagur me lëndë djegëse, i ka vënë flakën.

Gjithashtu është zbuluar se Danieli kishte nisur të shihte filma horror që tetë vjeç dhe pak orë para vrasjes kishte parë filmin Saw. Ai ishte i tërhequr nga seriali “Coronation Street” ku personazhi kryesorë është John Stape, i cili kryen vrasje dhe më pas zhduk provat. /F.S/
Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi