“Nënë më fal”, fjalët e fundit të studentes së përdhunuar
Fri 4 Jan 2013 - 1:13
Mbarë opinioni publik është prekur nga intervista që dha në rrjetin britanik BBC babai i studentes 23-vjeçare, e cila ra viktimë përdhunimi në autobus.
Ngjarja ndodhi pak ditë më parë, teksa studentja nga India udhëtonte bashkë me shokun e saj në autobus, kur ata u sulmuan nga 6 pasagjerë të tjerë, në Nju Delhi.
Studentja u përdhunua në grup, por nuk i rezistoi dot dhunës dhe tmerrit dhe u nda nga jeta të shtunën që shkoi.
Ndërkohë rasti tragjik i saj ka shkaktuar shumë protesta dhe reagime në të gjithë vendin, duke nxjerrë në pah problemi serioz që ekziston në Indi me trajtimin e femrave, të cilat jo pak herë bien pre e dhunës çnjerëzore seksuale.
Babai i vajzës së vdekur, emri i të cilit nuk bëhet publik për arsye ligjore, gjatë një intervistës tha se pak para se të mbyllte sytë përgjithmonë, studentja kërkoi që të shihte nënën. Duke i mbajtur dorë, i pëshpëriti: “Nënë, më fal… më fal…”. /alb-observer.com/
Ngjarja ndodhi pak ditë më parë, teksa studentja nga India udhëtonte bashkë me shokun e saj në autobus, kur ata u sulmuan nga 6 pasagjerë të tjerë, në Nju Delhi.
Studentja u përdhunua në grup, por nuk i rezistoi dot dhunës dhe tmerrit dhe u nda nga jeta të shtunën që shkoi.
Ndërkohë rasti tragjik i saj ka shkaktuar shumë protesta dhe reagime në të gjithë vendin, duke nxjerrë në pah problemi serioz që ekziston në Indi me trajtimin e femrave, të cilat jo pak herë bien pre e dhunës çnjerëzore seksuale.
Babai i vajzës së vdekur, emri i të cilit nuk bëhet publik për arsye ligjore, gjatë një intervistës tha se pak para se të mbyllte sytë përgjithmonë, studentja kërkoi që të shihte nënën. Duke i mbajtur dorë, i pëshpëriti: “Nënë, më fal… më fal…”. /alb-observer.com/
- ValbonaPrinceshe Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 10075
Hobi : muzika, piktura, poezia.........
Vendndodhja : Ne mes tingujve .....
Anetaresuar : 08/07/2012
Re: “Nënë më fal”, fjalët e fundit të studentes së përdhunuar
Fri 4 Jan 2013 - 10:32
Ca kafshesh jane keta .......
- shaban cakoliV.I.P Forumi
- Gjinia :
Shteti :
Postime : 11174
Vendndodhja : Dardane
Anetaresuar : 15/11/2012
Re: “Nënë më fal”, fjalët e fundit të studentes së përdhunuar
Fri 4 Jan 2013 - 13:34
rast i cili te prek ne zemer,perdhunimi eshte shtazeri
- “Nuk ke nënë? Nuk ke motër?”, fjalët e vajzës drejtuar përdhunuesit
- Fjalët e fundit në karrigen elektrike: “Më puthni të prapmet!”
- Ja fjalët e fundit të Enver Hoxhës para se të ndërronte jetë
- SHBA, fjalët e fundit të 27-vjeçares shqiptare së djegur: “Më shpëtoni fëmijën”
- Fjalët e fundit të policit që u vetëvar: “Më jep 20 mijë lekë borxh dhe mi bëj hallall nëse nuk ti k
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi