Nëna e Julian Çelës: “Besoj se djali im është gjallë”
Tue 16 Apr 2013 - 14:56
Edhe pse kanë kaluar shumë muaj nga zhdukja e Julian Çelës, familjarët besojnë se djali i tyre është ende gjallë. Nëna e tij është shprehur për një gazetë se: “Besojmë se Juli është gjallë dhe shpresa vdes e fundit”.
Mësohet se të afërmit e 11 vjeçarit vazhdojnë kërkime në landfillin e Sharrës për të gjetur trupin e tij, ndërsa babi i djalit ka nisur kërkimet në pista të tjera në rrugë private.
Çdo ditë familjarët e vogëlushit presin me ankth që dera e shtëpisë së tyre të hapet dhe që andej të hyjë dikush për t’u dhënë lajmin e mirë për birin e tyre, të cilin e kërkojnë që prej afro 5 muajsh.
Julian Çela, 11-vjeçari u zhduk disa muaj më parë edhe vetëm një muaj më parë familjarët e tij morën vesh se vogëlushi i tyre ishte vrarë nga pedofili Ardian Prrenjasi, por trupi i tij ende nuk është gjetur, ndaj shpresat për fa,miljen Çela shtohen më shumë./alb-observer.com/
Mësohet se të afërmit e 11 vjeçarit vazhdojnë kërkime në landfillin e Sharrës për të gjetur trupin e tij, ndërsa babi i djalit ka nisur kërkimet në pista të tjera në rrugë private.
Çdo ditë familjarët e vogëlushit presin me ankth që dera e shtëpisë së tyre të hapet dhe që andej të hyjë dikush për t’u dhënë lajmin e mirë për birin e tyre, të cilin e kërkojnë që prej afro 5 muajsh.
Julian Çela, 11-vjeçari u zhduk disa muaj më parë edhe vetëm një muaj më parë familjarët e tij morën vesh se vogëlushi i tyre ishte vrarë nga pedofili Ardian Prrenjasi, por trupi i tij ende nuk është gjetur, ndaj shpresat për fa,miljen Çela shtohen më shumë./alb-observer.com/
- Mbollën 500 rrënjë hashash, arrestohet nëna dhe djali
- Pedofili pranon se ka vrarë të miturin Julian Çela Policia: Po kërkojmë vendodhjen e trupit
- Lezhë, aksident rrugor, vdes nëna, plagoset djali
- Vrasja e dyfishte në Elbasan, nëna: Djali me nusen donin të na merrnin shtëpinë
- Nëna e autorit të masakrës në Durrës: Nuk më intereson djali
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi