- LegjendaAnetar i perjashtuar
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 40
Postime : 5560
Hobi : FUTBOLL
Vendndodhja : ne vendi e dashur quhet tetova
Anetaresuar : 19/02/2012
Epror të SHIK-ut organizuan grupe për të vrarë njerëz pas lufte
Sun 25 Aug 2013 - 18:08
Ibush Kllokoqit iu kishte dhënë fjala që nuk do ta vrasin strukturat e UÇK-së, por e kishte vrarë Nazim Bllaca. SHIK-u nuk ka vrarë njerëz, por epror të SHIK-ut kanë organizuar grupe që kanë vrarë njerëz pas lufte.
Bllaca është merr edhe me biznes të kufomave që iu ka marr ka 10 mijë euro njerëzve kinse ua gjen të zhdukurit.
SHIK-un e fuqizuan ndërkombëtarët për ta mbajtur nën kontroll një pjesë të komandantëve që përbënin rrezik për Bashkësinë Ndërkombëtare.
Naim Miftari, ish- pjesëtarëa i UÇK-së, më vonë thotë se ka qenë edhe pjesë e SHIK-ut dhe e Policisë së Kosovës, në një intervistë të gjatë për standardi.info, që do të botohen me vazhdime, tregon gjëra të pa thëna deri më tani.
Bllaca është merr edhe me biznes të kufomave që iu ka marr ka 10 mijë euro njerëzve kinse ua gjen të zhdukurit.
SHIK-un e fuqizuan ndërkombëtarët për ta mbajtur nën kontroll një pjesë të komandantëve që përbënin rrezik për Bashkësinë Ndërkombëtare.
Naim Miftari, ish- pjesëtarëa i UÇK-së, më vonë thotë se ka qenë edhe pjesë e SHIK-ut dhe e Policisë së Kosovës, në një intervistë të gjatë për standardi.info, që do të botohen me vazhdime, tregon gjëra të pa thëna deri më tani.
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi