9 milion njerëz ngjajnë kështu
Fri 4 Mar 2011 - 18:18
Revista amerikane, “National Geographic”, zbuloi fytyrën më të zakonshme të planetit.
Në një artikull të publikuar gjatë mbrëmjes në faqen e internetit të revistës, mësohet se për të arritur në përfundim, u klasifikuan gjenet kryesore që përcaktojnë pamjen e fytyrës dhe u krahasuan pamjet e 200 mijë fytyrave.
Si përfundim, u vendos që një 28-vjeçar kinez kishte fytyrën më të zakonshme të shtatë miliardë personave në planet, me përafërsisht nëntë milionë persona të tjerë që janë identikë apo shumë të ngjashëm.
Sipas parashikimeve, brenda dy dekadave të ardhshme, njeriu me pamjen më të zakonshme në botë do të jetojë në Indi.
Në një artikull të publikuar gjatë mbrëmjes në faqen e internetit të revistës, mësohet se për të arritur në përfundim, u klasifikuan gjenet kryesore që përcaktojnë pamjen e fytyrës dhe u krahasuan pamjet e 200 mijë fytyrave.
Si përfundim, u vendos që një 28-vjeçar kinez kishte fytyrën më të zakonshme të shtatë miliardë personave në planet, me përafërsisht nëntë milionë persona të tjerë që janë identikë apo shumë të ngjashëm.
Sipas parashikimeve, brenda dy dekadave të ardhshme, njeriu me pamjen më të zakonshme në botë do të jetojë në Indi.
- Luan_ValikardiKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 39
Postime : 21456
Anetaresuar : 28/08/2010
Re: 9 milion njerëz ngjajnë kështu
Fri 4 Mar 2011 - 19:13
''Revista amerikane, “National Geographic”, zbuloi fytyrën më të zakonshme të planetit.''
Përderisa kinezët janë 2 miliardë kur e gjithë bota është 7 miliardë, kuptohet!
Por jo se fytyra më e zakonshme e planetit është ajo kineze!
Po nuk dinë ç'të thonë!
Përderisa kinezët janë 2 miliardë kur e gjithë bota është 7 miliardë, kuptohet!
Por jo se fytyra më e zakonshme e planetit është ajo kineze!
Po nuk dinë ç'të thonë!
- blodyboysKomplet
- Gjinia :
Shteti :
Mosha : 30
Postime : 291
Vendndodhja : gramsh
Anetaresuar : 18/02/2011
Re: 9 milion njerëz ngjajnë kështu
Fri 4 Mar 2011 - 19:55
po ca thu re sa jane ata ku mos te ngjajne
Drejtat e ktij Forumit: