Share
Shko poshtë
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21327
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit...

prej Fri 27 May 2011 - 15:22
Message reputation : 80% (5 votes)
Dashuria ime

Shqipërinë dua
dhimbjen që s'flet
plagën e verbër
që s'di se ku dhemb...

(E.J.K)


Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 6ds9w0
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21327
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit...

prej Fri 27 May 2011 - 15:22
Message reputation : 100% (2 votes)
Çasti i dashurisë

Në sytë e tua,
fiket shikimi im...

Në buzët e tua,
shuhen fjalët e mia...

Në fytyrën tënde,
pritet trupi im...

Dhe s'të thash dot ''të dua'',
se më le pa frym...

(E.J.K)


Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 6ds9w0
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21327
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit...

prej Fri 27 May 2011 - 15:25
Message reputation : 100% (2 votes)
Lulja komite

Një mbasdite
kur yllin pash të binte
një dëshirë
unë thash te ai...

Por për çudi
sa vjen e çuditem
pse ylli
nuk të gjeti ty...

(E.J.K)


Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 6ds9w0
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21327
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit...

prej Fri 27 May 2011 - 15:28
Message reputation : 100% (1 vote)
Ditari

Një jetë masakër
një vdekje viktimë
një zjarr pa vatër
i shpirtit timë...

Një kaos në mjegull
një fat i greminosur
një zemër e djegur
nga sytë e përlotur...

(E.J.K)


Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 6ds9w0
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21327
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit...

prej Fri 27 May 2011 - 15:31
Message reputation : 100% (2 votes)
Dashuria në mërgim

Me duar të përgjakura,
ndërtoj fjalët përmbi mur...

Fjalët e zemrës time,
Shqipërinë s'e harroj kurr...

(E.J.K)


Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 6ds9w0
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21327
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit...

prej Fri 27 May 2011 - 15:35
Message reputation : 100% (2 votes)
Ishulli i flakës

Si qiriu që shndrit në errësirë,
jam i vetëm unë këtë natë...

Kërkoj fjalën që ndriçon më mirë,
që me mënd të shohë sa do pakë...

Krijoj kështjella në ajër,
në hapësirë lëshoj oqeane...

Dhe fytyrën tënde të largët,
para syve e mbajë përfare...

(E.J.K)


Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 6ds9w0
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21327
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit...

prej Fri 27 May 2011 - 15:39
Message reputation : 100% (2 votes)
Rënia e yjeve

Më pështjellë kjo natë e errët,
sa e ndjej mungimin tënd...

Kërkoj ty sa jam i vetëm,
por humbas dhe prap s'të gjëj...

Hënës i kërkoj një fjalë,
por më thotë se ti ke diell...

Yjet, të vetmuar më shikojnë
dhe mërziten nga ky qiell...

(E.J.K)


Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 6ds9w0
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21327
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit...

prej Fri 27 May 2011 - 15:43
Message reputation : 100% (2 votes)
Melodia e dashurisë

Një vals,
pena e ndjenjës...

Më pas,
fjala e zemrës...

Një yll,
që rri pranë hënës...

Më ndriçon
kulmin e ëndrrës...

Ëndërroj
apo vallzoj,
veç të thash
''të dashuroj''...

(E.J.K)


Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 6ds9w0
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21327
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit...

prej Fri 27 May 2011 - 15:46
Message reputation : 100% (2 votes)
Pritja e dashurisë

Ta dija se ti lundron,
nuk do të mbytesha kurrë...

Ta dija se ti fluturon,
nuk do të isha më gurë...

Ta dija se ti më kujton,
edhe të vdisja, tek ty jam unë...

Ta dija se sa të pres,
do të të prisja më shumë...

(E.J.K)


Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 6ds9w0
Anonymous
Vizitor
Vizitor

default Re: Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit...

prej Fri 27 May 2011 - 15:48
Te lumt luani per aq sa lexova keni prirje te vleshme per Poezin, komplimente.!
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21327
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit...

prej Fri 27 May 2011 - 15:51
Message reputation : 100% (2 votes)
Stina e dashurisë

Në këmbët e tua
fluturon shpirti im...

Në duart e tua
ai kap dashurinë...

Veç sa pranë ty të dua
kur na ndan veç një stinë...

Në çdo ëndërr më thua
se të kam përqafim...

(E.J.K)


Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 6ds9w0
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21327
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit...

prej Fri 27 May 2011 - 15:56
Princesha shkruajti:Te lumt luani per aq sa lexova keni prirje te vleshme per Poezin, komplimente.!

Gëzohem me kënaqësi për ty Viola, faleminderit... Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 2336963486


Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 6ds9w0
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21327
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit...

prej Fri 27 May 2011 - 16:00
Message reputation : 100% (2 votes)
Prekja e dashurisë

Nga dallgët e detit
nuk shëmbesha kurrë,
po kur në to ishe ti,
nga shkëmb u bëra gurë...

(E.J.K)


Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 6ds9w0
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21327
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit...

prej Fri 27 May 2011 - 16:04
Message reputation : 100% (2 votes)
Princi i plagosur

Një ëndërr ma largoi vetminë
përqëndrimi nuk më zgjonte...

Në imazh kisha thurrur mbretërinë
në zemër dashuria më lëndonte...

Kërkoja Princeshën që të isha Princ
e jo Princ i pa dashuruar...

Beteja ime mbaronte në agim
kur mbretëria sa kishte filluar...

(E.J.K)


Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 6ds9w0
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21327
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit...

prej Fri 27 May 2011 - 16:11
Message reputation : 100% (2 votes)
Letra e dashurisë

Më zuri gjumi me një përrallë,
ajo kështu fillonte...

Ishte një vajzë edhe një djalë,
në një planet jashtë toke...

Sa herë imagjinonin njëri-tjetrin,
ndriçonin yjet në qiell...

Atë moment një ëndërr fillonte
edhe përralla frynte si erë...

Kërkoja të kapesha nga flokët e tu
dhe për vete shkencëtar isha bërë...

Ashtu siç ndukesha nëpër gjumë,
kërkoja ty në një planet të tërë...

Zgjimi në ëndërr më kishte dalë
dhe më la për dëshirë tre zgjidhje...

Të të gjëja në ëndërr a në përrallë,
apo të të dërgoja një letër dashurie...

(E.J.K)


Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 6ds9w0
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21327
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit...

prej Fri 27 May 2011 - 16:16
Message reputation : 100% (2 votes)
Perëndimi i Ohrit buzë Pogradecit

Perëndimi i Ohrit buzë Pogradecit,
më zbulonte puthjen e saj...

Dallgët tregonin dashurinë e liqenit,
ndërsa qyteti bukurinë si përrallë...

Çdo ëndërr bëhej xheloze,
për të kapur pamjen e saj...

Perëndimi i Ohrit buzë Pogradecit,
pasqyronte dëshirën pa fjalë...

(E.J.K)


Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 6ds9w0
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21327
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit...

prej Fri 27 May 2011 - 16:24
Message reputation : 100% (2 votes)
Gjirokastra

Edhe ditës i mbylleshin sytë,
për një ëndërr në qytetin muze...

Atë mbrëmje nga qielli një yll,
u këput krahë kësaj mrekullie...

Ndriçonte çdo gurë në tokë,
nga dashuria ndriçonin dhe yjet...

Nostalgjia nuk kishte më lotë,
kur kështjella me shekuj s'u thye...

Vëndlindja e malit të Gjerë,
apo vëndlindja e zemrës time...

Vëndlindja e qytetit muze,
është vëndlindja Gjirokastrite...

(E.J.K)


Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 6ds9w0
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21327
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit...

prej Fri 27 May 2011 - 16:32
Message reputation : 100% (2 votes)
E ardhmja

Jam mes pyetjes dhe përgjigjjes
kë të të thoshja më parë,
me përgjigjjen si i marrë dashuroja,
me pyetjen dashuroja si i marrë...

Kur më pyete në jam dashuruar
doja një jetë për ta kuptuar,
kur m'u përgjigje të kam dashuruar,
doja një jetë për ta pranuar...

Në heshtje e linim takimin,
kur nuk guxonim të thoshnim një fjalë
në çdo lindje kishim frikë perëndimin,
se mos vallë nuk do ishim më pranë...

(E.J.K)


Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 6ds9w0
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21327
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit...

prej Fri 27 May 2011 - 16:49
Message reputation : 100% (2 votes)
Lakja dhe Lushja

Atëherë kur humba gjurmët e tua
ruga përfundonte në mërzitjen time
isha i vetëm kur nata u afrua
edhe ti si yll ndriçoje në kujtime
lumturi e pafundme më pështolli atëherë
urrdhërat në dëshirë u shndëruan menjëherë
shpresa nuk më la në kthetrat e vetmisë
erdhe ti në çast, kulmi i dashurisë...

(E.J.K)


Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 6ds9w0
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21327
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit...

prej Fri 27 May 2011 - 16:54
Message reputation : 100% (2 votes)
Kujtime

Jo mos qaj, më tha zemra
gënjeshtrën e saj të fundit,
sytë nuk kishin më ëndrra,
veç kujtimin, që dikur humbi...

Jo nuk qaj, moj zemërushe
pse thua të të gënjej,
sytë që i fala dashurisë
te ky kujtim, po ja rrëmbej...

(E.J.K)


Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 6ds9w0
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21327
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit...

prej Fri 27 May 2011 - 17:01
Message reputation : 100% (2 votes)
Moj e bukur Shqipëri

Loton kjo zemër,
sytë më thanë...

Për ty,
moj Shqipëri...

Buzët si prrush,
djegin çdo fjalë...

Me mall,
e dashuri...

Sa herë kaq largë
ky shpirti imë,
çdo stinë,
e ka vetmi...

Sa herë kaq pranë
më je ti,
moj e bukur,
Shqipëri...

(E.J.K)


Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 6ds9w0
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21327
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit...

prej Fri 27 May 2011 - 17:06
Message reputation : 100% (2 votes)
Bukurinë tënde

Bukurinë tënde po e shfaq në fjalë,
që gjithmon në mëndje të të kem kaq pranë...

Bukurinë tënde zbulova në pikturë,
më preku mallëngjimi se kishe sytë nga unë...

Bukurinë tënde jamë duke kërkuar,
kur fundi i një ëndrre më la të dashuruar...

(E.J.K)


Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 6ds9w0
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21327
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit...

prej Fri 27 May 2011 - 17:12
Message reputation : 100% (2 votes)
Udhëtim gushti

Stacioni i mbërritjes të pretë te kjo letër,
të shuan një mall e të zgjon një tjetër...

Copëtoma zemrën kur ndodhesh e vetëm
dhe aty do gjësh ëndrrën më të vjetër...

Në mendimet e tua gjithmonë fluturoj,
një zog me këto fjalë filloi të këndoj...

Nga buzët e tua çeli një dëshirë,
me ty kam zemrën time të të ndjej sa më mirë...

(E.J.K)


Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 6ds9w0
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21327
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit...

prej Fri 3 Jun 2011 - 11:38
Message reputation : 100% (2 votes)
Së shpejti tek ti do vi,
o Atdheu imë...
Prite prite Skënderbenë,
do jehoj për Shqipërinë...

(E.J.K)Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 573234


Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 6ds9w0
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21327
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit...

prej Fri 10 Jun 2011 - 14:07
Message reputation : 100% (2 votes)
Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... Luanvalikardi

(E.J.K)


Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 6ds9w0
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21327
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit...

prej Sun 12 Jun 2011 - 18:22
Message reputation : 100% (2 votes)
Vjen një moment
dhe heshtja mbaron
kujtimi rrëfen
dëshira pohon...

Po për më tej
çka mund të ndodhë
sërish një moment
nga ëndrra të zgjonë...

(E.J.K)


Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 6ds9w0
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21327
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit...

prej Sat 2 Jul 2011 - 0:03
Message reputation : 100% (2 votes)
Më dashuron?

E heshtur sonte kjo natë
mbi pyetjen që ti lexon
përgjigjja në heshtje të gjatë
nuk di ende a më dashuron...

(E.J.K)


Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 6ds9w0
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21327
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit...

prej Sun 3 Jul 2011 - 6:20
Message reputation : 100% (1 vote)
Pa guxim
nuk ka tubim...

Pa dëshirë
nuk ka mëshirë...

Pa mësim
nuk ka kuptim...

Pa qëllim
nuk ka luftim...

Pa betejë
nuk ka më tejë...

Por Besë ka
për Shqipërin...

(E.J.K)


Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 6ds9w0
Anonymous
Vizitor
Vizitor

default Re: Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit...

prej Sun 3 Jul 2011 - 10:39
Luan_Valikardi shkruajti:Moj e bukur Shqipëri

Loton kjo zemër,
sytë më thanë...

Për ty,
moj Shqipëri...

Buzët si prrush,
djegin çdo fjalë...

Me mall,
e dashuri...

Sa herë kaq largë
ky shpirti imë,
çdo stinë,
e ka vetmi...

Sa herë kaq pranë
më je ti,
moj e bukur,
Shqipëri...

(E.J.K)


Luani me gezove me keto vargje mbreselense lirikash e me shume domethenie! Sukses!
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21327
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit...

prej Wed 19 Oct 2011 - 13:37
Message reputation : 100% (2 votes)
(26-08-2010)

Plaga e Atdheut

Cfare ju bene te lumtur
dhe do t'u jepja shprese,
ne sa plage jeni lutur
e per to le te vdese.

Vec me ndjeni njehere
dashurine e Atdheut,
se ne ate plage
eshte rilindja e Skenderbeut.

(E.J.K)


Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 6ds9w0
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21327
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit...

prej Thu 20 Oct 2011 - 14:46
Message reputation : 100% (2 votes)
(08-08-2010)

Shqiperia ime,
sa shume qe te dua.

Ne cdo varg kujtimesh,
ti prrushin ma shuan.

Te kam ne cdo enderr,
me ke ne cdo jete.

Se dashuria ime,
per ty kurre nuk vdese.

(E.J.K)


Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 6ds9w0
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21327
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit...

prej Thu 27 Oct 2011 - 23:00
Message reputation : 100% (2 votes)
Per ty...

Kenga qe do te thurrja
do te kishte fjalet e mia
jo fjale qe i thote endrra
por qe i thote dashuria...

Vecse nje gje ma prish
dhe ajo eshte melodia
te pelqen ne pika shiu
apo ne lotet e mia...

(E.J.K)


Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 6ds9w0
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21327
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit...

prej Mon 28 Nov 2011 - 15:41
Message reputation : 100% (2 votes)
Kam bere nje kenge por nuk e kam mbaruar, po ne kenaqesine e kesaj dite kombetare do ta postoj...

Pash nje marinare
n'zemer t'Kosoves,
u mbyta nga dallget
qe i ngjanin bores...

Pas Adriatikut
edhe detit Jon,
deti i dashurise
ndodhet ne Kosove...

O moj kosovare
o moj kosovare,
dashuria jone
kjo zemer shqiptare...

Ne maj te Korabit
e ne maj te Sharrit,
permbi det ndricon
Besa e Shqiptarit...

(E.J.K)


Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 6ds9w0
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21327
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit...

prej Wed 2 May 2012 - 15:52
Princesha shkruajti:
Luan_Valikardi shkruajti:Moj e bukur Shqipëri

Loton kjo zemër,
sytë më thanë...

Për ty,
moj Shqipëri...

Buzët si prrush,
djegin çdo fjalë...

Me mall,
e dashuri...

Sa herë kaq largë
ky shpirti imë,
çdo stinë,
e ka vetmi...

Sa herë kaq pranë
më je ti,
moj e bukur,
Shqipëri...

(E.J.K)


Luani me gezove me keto vargje mbreselense lirikash e me shume domethenie! Sukses!

Te faleminderit Viola per kenaqesine e cilter, gjithashtu...
Me respekt, Luani...


Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 6ds9w0
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21327
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit...

prej Wed 23 May 2012 - 18:02
Message reputation : 100% (2 votes)
I perlotur perkushtoj kete vjershe ne tragjedine e ndodhur dje mbi Himare...


Historia e Dheu

...Me fal Histori,
qe te shkruaj kaq rende...
...Por plaget qe vuaj,
keshtu mund t'i ende...

...Ne lot e ne dhimbje,
jane gjurmet e tua...
...As lufta, as paqja,
nuk te tha "Te dua"...

...Me thuaj o Dhe,
c'e do Historine...
...Te me thuash "Te dua",
e te mbjell dashurine...

(E.J.K)


Nje perkujtim i dhimbshem me 22 Maj te vitit 2012 qe ne tragjedi u lendua dashuria...


Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 6ds9w0
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21327
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit...

prej Sun 24 Jun 2012 - 14:46
Message reputation : 100% (2 votes)
Shqiperia Etnike

Kendo o birbil i Shqipes
qe nga dhimbja nuk habitesh

Thuaje mbrekulline
sa e dua Shqiperine

Se nuk ka plag me te rende
mos ta duash vendin tende

Shqiperi Epir i lashte
Ilirine nuk mund ta ndashe

Prej andej ke Skenderbene
qe cliroi Memedhene

(E.J.K)


Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 6ds9w0
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21327
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit...

prej Sat 14 Jul 2012 - 12:36
Message reputation : 100% (1 vote)
Luan_Valikardi shkruajti:Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... Luanvalikardi

(E.J.K)Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 6ds9w0
EpiKada
EpiKada
WebMaster
WebMaster
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Female
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
<b>Postime</b> Postime : 3107
<b>Hobi</b> Hobi : Jam fisnike kam zemren gure Si Shqiponja ne flamure Mburrem dhe jam krenare Qe kam lindur Shqiptare nga do qe te jem me ndjek fati se jam vajze LaBe hesapi!!
 <b>Vendndodhja</b> Vendndodhja : Cteduhetty
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 13/02/2011

default Re: Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit...

prej Sat 14 Jul 2012 - 21:57
Message reputation : 100% (2 votes)
Luan , pershendetje, me falni nderhyrjen paksa te pavend ne kete teme .
Thjeshte doja t'iu thoja se lexova shume poezit tuaja , qe keni ndare me ne .
Jane vertete Mahnitese...nuk ka fjale per pershkrim .
Vertete te bukura dhe tregojne shpirtin e nje poeti .

Me ReSpeKt EpiKada Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 2336963486


Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 705491909
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21327
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit...

prej Sat 4 Aug 2012 - 13:35
EpiKada shkruajti:Luan , pershendetje, me falni nderhyrjen paksa te pavend ne kete teme .
Thjeshte doja t'iu thoja se lexova shume poezit tuaja , qe keni ndare me ne .
Jane vertete Mahnitese...nuk ka fjale per pershkrim .
Vertete te bukura dhe tregojne shpirtin e nje poeti .

Me ReSpeKt EpiKada Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 2336963486

Te falenderoj, e mirepres gjithmone mendimin tend. no smoking


Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 6ds9w0
Luan_Valikardi
Luan_Valikardi
Komplet
Komplet
 <b>Gjinia</b> Gjinia : Male
<b>Shteti</b> Shteti : Shqipëria
 <b>Mosha</b> Mosha : 34
<b>Postime</b> Postime : 21327
<b>Anetaresuar</b> Anetaresuar : 28/08/2010

default Re: Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit...

prej Sat 22 Sep 2012 - 11:54
Message reputation : 100% (2 votes)
Shqiperia e Pavarur

Shqiperi Atdheu im
per ty vdes sic linda Trim

Shqiperi zener Argjenda
per here rron te ty Legjenda

Shqiperi tok e Bekuar
per Bashkim te jam Betuar

Shqiperi
Kosove
Malesi
Iliride
Lugine
Cameri
Per Nje Komb
Ka Nje Pavaresi

(E.J.K)


Kete vjershe e kam bere per me rastin e 100 Vjetorit te Pavaresise se Shqiperise.


Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit... 6ds9w0
Sponsored content

default Re: Vargje, nga krijimtaria e Luan_Valikardit...

Mbrapsht në krye
Drejtat e ktij Forumit:
Ju nuk mund ti përgjigjeni temave të këtij forumi